Zanimljivosti

SANJA VUČIĆ IZAŠLA IZ KUĆE SAMO U SAKOU I BEZ SUKNJE: Mreže se usijale od ovog prizora, umešala se čak i Mira Škorić(FOTO)

Pevačica mami poglede gde god da se pojavi, a mnogima se sada na prvi pogled učinulo da ona u donjem delu nema ništa!

24.12.2023 16:40

SANJA VUČIĆ IZAŠLA IZ KUĆE SAMO U SAKOU I BEZ SUKNJE: Mreže se usijale od ovog prizora, umešala se čak i Mira Škorić(FOTO)
ATAImages

Pevačica Sanja Vučić (30) nekadašnja članica atraktivnog sastava “Hjurikejn” uspešno je nastavila solo karijeru. Njene pesme se često pevuše na svakom koraku. Uspeh je postigla već prvim singlom “Omađijan”, a potom su usledili i drugi hitovi. Vučićeva broji bezmalo pola miliona fanova na Instagramu, a veliki broj njih reagovao je na njenu poslednju objavu. 

Sanja se na jednom od parkinga uslikala u odevnoj kombinaciji u kojoj je, očigledno, krenula na neki nastup. Na prvi pogled deluje da je ona totalno zaboravila da obuče suknju. Naime, ona ima belu kragnu od košulje koja je zapravo deo haljine ili tunike koju je ponela. Cela kreacija izgleda kao bela košulja preko koje je obukla duži ustručeni crni sako i ništa više.

Kreacija ipak nije predviđena da se nosi tako, već predstavlja neku moderniju verziju haljine. Ovaj crni sako bi trebalo da predstavlja haljinu, koja ima belu kragnu i revere, odajući samo prividni utisak da pevačica ispod sakoa nosi samo košulju. Mnogi su porokomentarisali da šta god da je u pitanju, prekratko je da bi uopšte moglo da se nazove haljinom. 

Sanji, svakako, ni najmanje nije smetalo da to obuče u formi haljine, a uparila je uz to crne grilonke i crne sandale koje su imale ogromnu platformu i još višu štiklu. Vučićeva je ponovo crnka, a ne crvenokosa, pa je pustila dugu crnu kosu da joj pada po ramenima, dok je pozirala.

instagram-printscreen-sanjalilwolf

Sanja Vučić u neobičnoj sako-haljini

Komentari su isledili maltene istog trenutka, a po svemu sudeću fanovi su oduševljeni ovim njenim izdanjem. Takođe, jedna od prvih koja je pohvalila Sanjim izgled je pevačica Mira Škorić, koja joj je poslala nekoliko vatri i srca. Fotografije su za nepun dan dobile uveliko 13.000 sviđanja.

- Ne samo što si lepa i zgodna, nego si muzička veličina ove zemlje, toliko velika i bogata glasom i talentom, da se svaki put iznova oduševim. 

- Bože, ženo!!!

- Nego, sme li se ovako?!

- Crni Ferari!

- Najlepša pevačica!

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)