Zanimljivosti

NINA RADULOVIĆ RASPALJUJE MAŠTU U DEKOLTIRANOJ HALJINICI, FANOVI NE ZNAJU U ŠTA PRE DA GLEDAJU: "Ma pusti jelku, najlepši ukras si ti!" (FOTO)

Voditeljka je otkrila kako se priprema za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

22.12.2023 11:40

NINA RADULOVIĆ RASPALJUJE MAŠTU U DEKOLTIRANOJ HALJINICI, FANOVI NE ZNAJU U ŠTA PRE DA GLEDAJU: "Ma pusti jelku, najlepši ukras si ti!" (FOTO)
Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka emisije “Srcem kroz Srbiju” Nina Radulović (37) jedna je od najzgodnijih i najlepših dama sa domaće javne scene. Ona je takođe jedna od glavnih “krivaca” što je emisija u kojoj se prikazuju lepote Srbije toliko gledana, a mnogi njeni pratioci su se složili da je upravo Nina jedna od lepota naše zemlje. Da to nije nimalo slučajno voditeljka potvrđuje čestim objavama na društvenim mrežama.

Bivša supruga glumca Branislava Lečića pleni šarmom i harizmom gde god da se pojavi. Ovih dana je, poput većine nas zaokupljena kićenjem jelki i dekorisanjem doma povodom predstojećih praznika, pa nabavlja neophodne ukrase. Tako se zanosna voditeljka pojavila u bajkovitom ambijentu između novogodišnjih jelki, što je mnoge inspirisalo da ocene kako je upravo ona najlepši ukras.

 

 

Nina je objavila serijal fotografija pored savršeno okićenih jelki, a za tu priliku opredelila se za interesantnu haljinu jednog od domaćih brendova. Kreacija sa naramenicama otkrila je bujni dekolte Radulovićeve, dok je u donjem delu bila u vidu mini-suknje sa volanima, pa su duge vitke noge izbile u prvi plan. 

Uz ovu haljinicu koja raspaljuje maštu obula je gležnjače slične boje kao što je i haljina i opredelila se za diskretan zlatan nakit.

- Da li ste okitili jelku? - pitala je Radulovićeva, a komentari su se samo nizali.

 

 

Fotografije su dobile veliki broj sviđanja, dok se u vidu komentara moglo naći pregršt srca i zaljubljenih smajlija, pa izgleda da je većina Nininih obožavalaca bila prilično bojažljiva. Tek najhrabriji podelili su reakcije.

- Obožavam da te gledam, svaku tvoju objavu jedva čekam!

- Nina, prelepa si, želim ti lep dan, voleo bih da te oženim!

- Kakav slatkiš ova Nina!

- Prelepa dama!

- Zaljubljen sam!

- Ma pusti jelku, najlepši ukras si ti!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)