Zanimljivosti

MILENA VASIĆ NIKAD IZAZOVNIJA: Niko nije disao ni treptao kad se pojavila u crnom čipkanom brushalteru i mini suknji! (FOTO)

Popularna glumica dobila je salvu pohvala za ulogu u predstavi "Vatre".

21.12.2023 18:00

MILENA VASIĆ NIKAD IZAZOVNIJA: Niko nije disao ni treptao kad se pojavila u crnom čipkanom brushalteru i mini suknji! (FOTO)
E stock

Glumica Milena Vasić (46) se može pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Osim što izgleda sjajno, ona osvaja i svojom duhovitošću i neprevaziđenim šarmom. Za razliku od većine dama iz javnog života ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu, što je dodatni razlog što je publika voli. 

Vasićeva povremeno na društvenim mrežama sa fanovima podeli fotografije sa iz privatnog života ili pozorišne scene, što je bilo slučaj nedavno. Predstava “Vatre” se trenutno nalazi na repertoaru Jugoslovenskog dramskog pozorišta, dok Milena igra jedan od zapaženijih likova. Upravo tokom jedne scene ona se pojavljuje na pozornici u uskoj zeleno-zlatnoj mini suknji, košulji koja je takođe u zlatnoj boji, a preko svega ima braon bundu.

 

 

Milena se nije libila da zbog potreba uloge odbaci bundu, raskopča košulju i skine je sa ramena, ostavši tako samo u crnom korsetu koji je bio veoma izazovan. Naime, on je bio u vidu crnog brushaltera ispod koga se video tek red crne čipke. U tom trenutku muškarci su ostali bez daham niko nije disao ni treptao gledajući je na sceni. 

Delić atmosfere iz predstave ona je objavila u vidu tri fotografije i u trenu zapalila Instagram. Njenih 53.000 pratioca bilo oduševljeno kako zahtevnom glumačkom ulogom, tako i njenim poluobnaženim izdanjem. 

- Ići ću do kraja sveta, ofarbaću se u plavo, ako to od mene tražiš. Skinuću mesec sa neba, ukrašću čitavo blago, ako to od mene tražiš. Odreći ću se otadžbine, odreći ću se prijatelja, ako to od mene tražiš. Svi mogu da mi se smeju, uradiću sve ako ti to od mene tražiš. Ako te jednog dana život otrgne od mene, ako umreš, budi daleko od mene. Nije me briga da li me voliš, jer bih i ja tada umrla - napisla je glumica uz objavu.

 

 

Fotografije su u trenu dobile veliki broj sviđanja, a usledila je salva pohvala za Milenin glumački talenat.

- Veoma dirljiva scena.

- Zgodna žena!

- Micika, vrh si.

- Prelepa Melena.

- Lepotica i sjajna glumica.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)