Zanimljivosti

"UBIO SI ME I OPET ĆEŠ ME UBITI": Iza ove poruke Milene Vasić krije se surova priča (FOTO)

Glumica u sasvim drugačijem izdanju.

27.11.2023 13:09

"UBIO SI ME I OPET ĆEŠ ME UBITI": Iza ove poruke Milene Vasić krije se surova priča (FOTO)
ATA images

Glumica Milena Vasić (46) se može pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Osim što izgleda sjajno, ona osvaja i svojom duhovitošću i neprevaziđenim šarmom. Za razliku od većine dama iz javnog života ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu. Međutim, zbog brojnih uloga često je sklona menjanju opisa, a šminkerska umeća i perike su najveći krivci za to. Upravo tako smo na poslednjim fotografijama jedva prepoznali glumicu.

Milena je poznata po tamnosmeđoj kosi, stepenaste firizure bez šiški i srednje dužine, zato je veoma propraćena njena pojava kao zanosne crnke. Glumica je objavila fotografiju na kojoj ima periku u vidu duge crne kose sa izaženim šiškama. Vasićeva je ovde zadržala ozbiljan izraz lica, dok ima jaku šminku i veštačke terpavice. Ona sedi u krevetu i to u elegantnoj poluprovidnoj čipkastoj toaleti.

- "Ubio si me i opet ćeš me ubiti!" Frank Kastrof - kratko je citirala glumica i dodala haštag #Stop nasilju nad ženama, u skladu sa Međunarodnim danom borbe protiv nasilja prema ženama, koji je bio 25. novembra.

Fotografija je naišla na veliki broj komentara.

- Opasna si glumica!

- Prelepa žena!

- Ti si tako lepa i normalna, nefrustrirana žena, da je divno imati te, plus dobra glumica.

- Prelepa Milena.

- Praznik za oči.

 

 

Poznato je da glumica već godinama pruža besplatnu pravnu podršku ljudima kojima su povređena osnovna prava, sa fokusom na žene.

- Nada nije nejasan optimizam u pogledu budućnosti, već nešto na čemu se mora raditi, graditi, deliti sa drugima kako bi se ukorenila i rasla nepredvidivo, divlje. Nada je stalni napor da se stvore uslovi za bolju budućnost. Nada raste i širi se dok mi aktivno brinemo o budućnosti. Nada ne postoji pre dela nade. To je kumulativan, samopojačavajući rad, napor da se uradi sve što je moguće, u kontekstu mnogih, uvek nejednakih ograničenja koja oblikuju naše mogućnosti, da negujemo bolju budućnost. U ovom kontekstu, nada poprima oblik opskrbe. Kao što smo videli, to je upravo ta vrsta nade - nedavno je podelila Vasićeva ovaj post uz fotografiju na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)