Zanimljivosti

NAJZAD STIGAO DOKAZ DA LI JE DŽEJLA RAMOVIĆ RADILA PLASTIČNE KOREKCIJE: Isplivala fotografija iz detinjstva, sve crno na belo! (FOTO)

Mlada pevačica privlači veliku pažnju kako glasom, tako i stasom.

05.11.2023 20:00

NAJZAD STIGAO DOKAZ DA LI JE DŽEJLA RAMOVIĆ RADILA PLASTIČNE KOREKCIJE: Isplivala fotografija iz detinjstva, sve crno na belo! (FOTO)
ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Džejla Ramović (21) pažnju javnosti privukla je fantastičnim glasovnim mogućnostima koje je prezentovala kroz muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, gde je i pobedila. Tada je imala samo 16 godina, a njen anđeoski glas sve je ostavio bez teksta. Njena mentorka tokom tadašnjeg takmičenja bila je pevačica Marija Šerifović, a zbog bliskosti dve pevačice Džejla je često bila u centru govorkanja po gradskim kuloarima. 

Čini se da se Ramovićeva od tada još više trudila da ne privlači mnogo pažnje medija bilo čim drugim osim pevačkim kvalitetima. Ipak, kako godine prolaze, niko nije mogao da ospori da ona osim zavidnih glasovnih mogućnosti odrasta u pravu lepoticu. Ovog septembra posebno je zablistala na Venecijanskom filmskom festivalu, a njenu eleganciju i lepotu mnogi više ne mogu, a da ne primete.

Pojedini dušebrižnici su se ipak upitali da li je mlada pevačica radila nešto na sebi od estetskih zahvata. Ona je poznata po zelenim očima, svetloj kosi i idealnim crtama lica, koje su retke u vremenu savremenih tehnologija, kada je bilo koji nedostatak na licu ili telu moguće korigovati. 

Tako je nedavno isplivala Džejlina fotografija iz detinjstva, a na njoj je prikazana devojčica sa šiškama i rajfom koja je dokaz da Ramovićeva ništa nije radila od estetskih korekcija i da je njena lepota stvar genetike i dar majke prirode. 

- Draga Džejla, imala sam tu čast da budem na tvom i Halidovom koncertu u Koldingu i samo reči hvale imam za tebe. Možeš da budeš primer svim devojkama i devojčicama svojim ponašanjem, stajlingom, glasom, držanjem i ponašanjem na sceni. Ja sam prosto oduševljena tobom.

- Najlepša pevačica.

-  Definitivno si neko ko zaslužuje svetsku slavu i nadamo se da će se to ostvariti.

- Primer za sve generacije - redovno se mogu videti ovakvi komentari po njenom Instagram nalogu.

 

Mlada pevačica je jedan period života provela u Barseloni, budući da je oduvek isticala da joj je obrazovanje najbitnije, ali nedavno je napustila Španiju i preseila se.

- Shvatila sam da mi je isuviše naporno da pet dana nedeljno pratim predavanja u Barseloni, a onda da za vikend putujem u grad u kom nastupam ili u posetu kod roditelja u Goražde ili kod sestara u Sarajevo ili Mostar. U jednom momentu je počelo da ispašta i jedno i drugo, i studiranje i karijera. Zato sam donela odluku da se vratim nazad u Sarajevo, da živim i da odatle pratim predavanja na fakultetu onlajn. Jednostavno je tako mnogo praktičnije jer je život u Barseloni jako skup, a tamo zbog obaveza ovde provodim sve manje vremena - otkrila je Džejla nedavno za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)