Zanimljivosti

IRINA VUKOTIĆ IZAZVALA POLEMIKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Lepa voditeljka pokazala vitke noge u kratkoj haljinici i prikovala gledaoce za male ekrane! (FOTO)

Većina joj je delila komplimente, ali bilo je i onih koji su smatrali da takav stajling nije za Jutarnji program.

03.11.2023 17:00

IRINA VUKOTIĆ IZAZVALA POLEMIKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Lepa voditeljka pokazala vitke noge u kratkoj haljinici i prikovala gledaoce za male ekrane! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Irina Vukotić (47) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i za dve decenije gotovo da se nije promenila ni za mrvicu. Odnedavno ona je karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde radi Jutrarnji program. 

Lepa Irina je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz studija i pozvala gledaoce da je prate u jutarnjem programu. Ali, sve je ostao je u senci njenog atraktivnog izgleda. Voditeljka je obukla crnu mini-haljinu pripijenu uz telo koja joj je odlično pristajala. Kreacija je imala svedeniji dekolte sa reverima, kratke rukave, dok su crnu boju “razbili” zlatni dugmići. Irina je pozirala svedenije šminke i puštene plave kose, a u prvom planu su bile njene duge, vitke noge u crnim salonkama. 

Usledili su brojni komplimenti i za kratko vreme lepa voditeljka je dobila blizu 3.000 sviđanja. Usledila je salva pohvala za Irinin mladolik izgled i profesionalost. Međutim, bilo je i dežurnih dušebrižnika koji su smatrali daje njena haljina suviše kratka, pa se razvila čitava polemika na društvenim mrežama. 

- Sjajna, kao i uvek.

- Izgleda da joj samo nedostaje ljubav - usledio je kompliment od izvesnog Francuza.

- Najbolja i najlepša dama.

- Voditeljka sa najlepšim nogama.

- Slađa od najslađeg voća.

- Koliko je samo lepa ova dama - poručio joj je jedan Španac.

- Najbolja, najlepša i najprofesionalnije TV lice.

- Da li su ovo jutarnje vesti ili noćni program?

- Stajling nije za Jutarnji program nego za noćni, produžite joj suknju ili joj dajte pantalone - smatrala je jedna gospođa.

Ekipa Srećne Republike je pozvala Irinu da čujemo i njen komentar, ali lepa voditelja nije bila raspoložena za komentarisanje.

- Zaista ne dajem komentare tek tako - kratko je rekla lepa voditeljka.

Malo ko zna da je Irina po zanimanju profesor srpskog jezika i književnosti, a jedno vreme je i radila kao profesor.

Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo sa angažmanom na televiziji, na tadašnjem Trećem kanalu, predavala srpski jezik u školi 2004. godine. Iako mi je tih godinu i po dana u prosveti nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj je ispunila. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila je svojevremeno Vukotićeva za portal Republika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)