Zanimljivosti

DUBOK ŠLIC POSRED SUKNJE OTKRIO SVE ATRIBUTE, A I MALO VIŠE: Marija Veljković u najizazovnijem izdanju do sada (FOTO)

Atraktivna voditeljka privlači pažnju gde god da kroči.

28.10.2023 10:30

DUBOK ŠLIC POSRED SUKNJE OTKRIO SVE ATRIBUTE, A I MALO VIŠE: Marija Veljković u najizazovnijem izdanju do sada (FOTO)
ATA Imges

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona je jedan od razloga što je emisija Javnog serisa “Srcem kroz ravnicu” rado gledana, dok Marijine privatne fotografije koje često objavljuje na društevnim mtrežama privlače podjedanku pažnju. Među njenim objavama je uvek veliki broj saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Mariji nije strano da se uslika ujutru bez trunke šminke, kao ni onda kada je tip-top skockana, što je nedavno bio slučaj.

Veljkovićeva je objavila fotografiju sa Belog dvora, a pojavila se u veoma efektnoj kombinaciji. Ponela je belu haljinu koja je napred imala dubok šlic i to posred suknje, a tako su do izražaja došle njene duge vitke noge. U gornjem delu je ponela beli duži strukirani sako koji je bio deo iste kreacije. Sako je imao izražene naramenice, duge rukave, a Marija je uz ovakvu toaletu ponela srebrne salonke visokih potpetica. Celu kombinaciju začinila je belom tokicom sa belom mašnom od tila koja je bila posuta biserima. 

Voditeljka je ponela diskretan nakit, a od šminke se opredelila za dominantni bordo-crveni karmin koji joj dodao još dašak glamura, dok joj je manikir bio u istoj nijansi bordo boje. Marija je uvek spremna za saradnju sa medijima, kojih je deo i sama, pa je raspoloženo pozorila fotoreporterima oslonivši jednu ruku na bok. 

- Mi žene treba da podržavamo jedne druge. Jer upravo ova divna talentovana žena podržava mlade preduzetnice - napisla je kratko Marija u opisu događaja koji se i odigrao na Belom dvoru.

 

Fotografija je naišla na veliki broj sviđanja na Instagramu, a samo jedan od komentara bio je da je Marija sve lepša i lepša upravo iz razloga što je voljena. Veljkovićevu pak nije mrzelo da svakom pratiocu ponaosob zahvali na rečima hvale, a potvrdila je da je srećno zaljubljena i voljena od strane partnera Rastka Jankovića. 

- Bravo lepa Marija!

- Harizma i lepota.

- Božanstvena, prava dama.

- Vau, ona sija!

- E, ovako izgleda voljena žena!

- Svetska, a naša.

- Kao zvezda Holivuda.

- Prelepa si draga Marija, voleo bih da sa tobom provedem život, toliko te volim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)