Zanimljivosti

"ŠTA URADI OD SEBE, U TOME MOŽEŠ SAMO NA NOĆ VEŠTICA": Sanja Vučić šokirala fanove novim izgledom, nisu je štedeli komentarima (FOTO)

Pevačica sitno broji do trenutka kada će njene nove numere biti puštene u etar, a pratioci joj odgovorili da je bolje da se drži proverenog stajlinga.

25.10.2023 21:01

"ŠTA URADI OD SEBE, U TOME MOŽEŠ SAMO NA NOĆ VEŠTICA": Sanja Vučić šokirala fanove novim izgledom, nisu je štedeli komentarima (FOTO)
ATAImages

Pevačica Sanja Vučić (30) nekadašnja članica atraktivnog sastava “Hjurikejn” uspešno je nastavila solo karijeru. Njene pesme se često pevuše na svakom koraku. Uspeh je postigla već prvim singlom “Omađijan”, a potom su usledili i drugi hitovi. Sanja je za potrebe numera za novi album drastično promenila izgled, tako da su je čak i najverniji pratioci jedva prepoznali.

Vučićeva broji bezmalo pola miliona fanova na Instagramu, a veliki broj njih reagovao je na njenu poslednju objavu. Pevačica je poslednjih meseci poznata po dugoj loknastoj crvenoj kosi. Zato su mnogi bili zatečeni prizorom na kome Sanja ima crnu kosa koja je vezana u dve preduge pletenice koje se vuku po podu, dok ni šiške nisu izostale. Poznato je i da ona ima zelene oči, po kojima je čak i jednu svoju pesmu nazvala, dok je ovoga puta usled sočiva dobila crnu boju očiju. Ona ovog puta na sebi ima nešto nalik školskoj uniformi budući da je uslikana kako čuči u kratkoj suknji, beloj košulji, sakou i kravati, dok je imala mrežaste čarape i ravne čizme na pretlanje.

Objava je u trenu dobila 16.000 sviđanja, dok su se mnogi u komentarima nadali da je u pitanju perika i da je Sanja ostala verna crvenoj boji kose. 

- Pomislila sam da je Elena Kitić!

- Ja sam bio ubeđen da je Teya dora.

- Nadam se da nije ovo Sanja!

- Bukvalno ne bih skontala ko je nikad.

- U ovom stajlingu možeš na nastup za Noć veštica.

- Šta uradi od sebe?!

- Šta je ovo?

- Ista Dodža Ket!

- Jedva čekamo album još 6 dana!

- Je li ovo Spajdermen?

 

Dok fanovi sa nestrpljenjen očekuju nove hitove, objava koja je prethodila ovoj imala je mnogo više pozitivnih komentara. Sanja je na njoj u svom prepoznatljivom izdanju. Dugu kosu crvenih nijansi podigla je u vidu retro frizure, dok su joj uvojci padali niz lice. Imala je crveni korset koji je bio u prvom planu, dok nije izostala ni svilena podsuknja, ešarpa od crvenog tila, kao ni čipkane crvene rukavice. Primetno je da su čak i mrežaste čarape koje je nosila bile u cvenoj boji. Pratioci je ovoga puta nisu upoređivali ni sa kim drugim do sa glumicom Monikom Beluči. Mnogi smatraju da bi ove boje kose i sličnog burleska stajlinga trebalo da se drži.

- Znači dobro sam videla, Sanja kao Monika Beluči iz filma “Malena”, provera kombinacija - glasile su reakcije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)