Zanimljivosti

ŠTA SE DOGODILO MIRI ŠKORIĆ: I najverniji fanovi poznate pevačice zapanjeni njenim izgledom i promenom ličnog opisa! (FOTO)

Primetno je da uopšte ne liči na sebe, pa se mnogi pitaju da li je koristila filtere za fotografiju ili filere za lice.

07.10.2023 17:35

ŠTA SE DOGODILO MIRI ŠKORIĆ: I najverniji fanovi poznate pevačice zapanjeni njenim izgledom i promenom ličnog opisa! (FOTO)
ATAImages

Pevačica Mira Škorić (53) već decenijama je na muzičkoj sceni, a glas je bio njen glavni adut. Međutim, sudeći po njenoj poslednjoj objavi na Instagramu i ona se priklonila trendovima korišćenja brojnih filtera za slike koje objavljuje na društvenim mrežama.

Poslednjom objavom Mira je zapanjila svoje čak i najvernije fanove koji ne mogu da dođu sebi od čuda. Na slici na Instagramu ona je bukvalno neprepoznatljiva do te mere da se mnogi pitaju da li je to uopšte ona. Mira je u prvi plan istakla bujni dekolte u jaknici neobične kombinacije boja i materijala, ali akcenat je bio na njenom licu.

Ne samo što na licu nema ni jednu boru iako je dobro zagazila u šestu deceniju, već jednostavno od stare Mire nije ostalo ništa. Usne su joj vidno punije, nos manji, oči potpuno drugačije, pa se mnogi pitaju ko je zapravo na slici, jer ovakva vrsta transformacije ne može da se izvede samo uz pomoć šminke koliko god da je šminkerka vešta. Jednom rečju, ona je u potpunosti promenila lični opis. Kosu je vezala u rep, što je dodatno istaklo njeno lice.  

Škorićkini fanovi koje broji 37.000 pohvalili su njen izgled, ali su mnogi primetili da je njena transformacija toliko drastična da je niko živi više ni ne prepoznaje. 

- Vrhunska pevačica i hrabra žena!

- Naša Mira, lepa kao lutka.

- Prelepa i predobra retka žena sa čistom dušom.

- Uvek je bila lepa.

- Prava dama koja pleni statom i glasom.

- Starenje ipak nikad niko nije zaustavio!

- Više ne liči na sebe - našli su se komentari pored njene poslednje objave na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Draga

07.10.2023 20:03

Očigledno je fotošopirala sliku, na drugoj liči na Milenu Popović.

Verona

08.10.2023 00:01

Tetka Nenada Macanovića Bebice!