Zanimljivosti

MARIJA KILIBARDA NA KORAK DO BRAKA: "Imam nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto novo i nešto plavo, SPREMNA SAM!" (FOTO)

Fanovi su se pitali da li to voditeljka tajnovito planira venčanje sa dugogodišnjim partnerom.

30.09.2023 21:00

MARIJA KILIBARDA NA KORAK DO BRAKA: "Imam nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto novo i nešto plavo, SPREMNA SAM!" (FOTO)
ST/Dragan Kadić

Voditeljka Marija Kilibarda (43) važi za jednu od najlepših dama sa malih ekrana, a mnogi tvrde da ona izgleda identično kao i prvog dana kada je započela karijeru. Voditeljka često i sama potvrđuje da je osmeh taj koji je svih ovih godina čini mladolikom. Ova dama neretko ume da svoje fanove, kojih broji 175.000, obraduje fotografijama, što sa snimanja, što iz privatnog života, a tako je bilo i ovaj put.

Kilibarda je nepune tri godine u skladnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i glavnog urednika „Novosti“ Milorada Vučelića. Par je na početku romanse ljubav krio od očiju javnosti, dok sada voditeljka često deli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Tako je na Instagramu usledila objava na kojoj je lepa Marija podelila selfi sa fanovima. Voditeljka je tom prilikom bila u crnoj korset haljini, čiji se samo gornji deo video. Najveću pažnju privukla je poruka koju je podelila u opisu fotografije.

- Nešto staro (diskus hernija), nešto pozajmljeno (Tićine minđuše), nešto novo (saradnja ), nešto plavo (tašnica koja se ne vidi). Spremna - napisala je duhovita Kilibarda.

Tradicionalan narodni običaj je da mlada na venčanju treba da ima na sebi nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto novo i nešto plavo, pa su pratioci prognozirali da ovom objavom Mara sluti da će možda uskoro stati na ludi kamen sa izabranikom Banetom. Fotografija je u trenu dobila i više od 5.000 sviđanja.

- Rođo moj, blistaš! - poručila joj je pevačica Nina Badrić.

- A ti preljepaaaaaaa - napisala joj je u komentaru pevačica Tijana Dapčević.

- Sluti na radost!

- Nešto lepo nam se sprema!

- Preeeedivna osoba naša Mara.

- Bože, Habibi, koliko si prelepa!

- Biće lepih vesti znači - ređali su se komentari koji su aludirali na moguću Marijinu udaju.

 

Podsećamo da da je Kilibarda svojevremno bila u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem. Njih dvoje su nakon duže veze odlučili i da stanu pred oltar, ali je brak posle godinu dana doživeo krah. Međutim, Bane je Mariji vratio osmeh na lice i veru u ljubav. Inače, kada je Kilibarda odlučila da o vezi sa Vučelićem progovori za javnost, tada je istakla da je on u njen život ušetao u pravom trenutku, "unevši joj mir i spokoj". 

- Pobedila sam psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje, do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za sobom. Za godinu dana, provela sam sa njim više vremena i doživela ljubavi više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa, stabilna veza - rekla je voditeljka tada za "Story", a njene slutnje su se, na sreću i obistinile.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)