Zanimljivosti

TIJANA DAPČEVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE IZ MLADOSTI PA ZAPANJILA PRATIOCE: Dokaz da muzika nije bila njena jedina ljubav, a mnogima nije promakla ni sličnost sa Vukom! (FOTO)

Makedonska pevačica se na početku karijere oprobala u različitim profesijama.

24.09.2023 22:08

TIJANA DAPČEVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE IZ MLADOSTI PA ZAPANJILA PRATIOCE: Dokaz da muzika nije bila njena jedina ljubav, a mnogima nije promakla ni sličnost sa Vukom! (FOTO)
ATAImages

Pevačica Tijana Dapčević (47) važi za osobu koju odlikuje harizma i neverovatan glas. U vreme kad mnoge devojke i žene izgledaju gotovo isto sa nadograđenom kosom, povećanim usnama i grudima Tijana ostaje verna sebi i svom stilu. Dokaz za to su i njene fotografije iz rane mladosti koje je podleila svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Prisećajući se početaka svoje muzičke karijere Tijana je na društvenim mrežma podelila stare fotografije. Malo je poznato da se ona bavila manekenstvom pre nego što je ozbiljno uplovila u muzičke vode s obzirom da je od malih nogu svirala violončelo i da je završila Muzičku akademiju.

Po dolasku u Srbiju iz Makedonije nakon udaje za Milana Dapčevića  kratko vreme bila je i voditeljka. 

- Ono kad sređuješ ormar pa nađeš prastare fotke, pa te mlatne flešbek! Na prvoj slici imam jedva 18 godina. Tada sam bila manekenka, kao i na drugoj, a slika je sa iste modne revije. Treća je sa čuvenog “Makfest” festivala zabavne muzike ‘99 godine, tada sam već bila “velika” i pevala "ihahaj". Na trećoj sam uveliko zaljubljena u Milana i gledam ga kao tele u šarena vrata, kao i danas, a na poslednjoj slici sam u Beogradu, to je početak 2000. godine i otimam mikrofon Leontini. Nista se nije promenilo do sad, kao da nije prošlo toliko godina. Ja sam i dalje mlada i spremna za nove izazove, a ko zna, možda sutra opet budem manekenka - objasnila je Dapčevićeva na Instagramu u opisu fotografija.

Fanovi su jedva dočekali ovu objavu, pa je usledilo more komentara.

- Prva slika, kao tvog sina Vuka da gledam.

- Tvoj sin toliko lili na tebe kao preslikan. 

- Tijana ne krasi te samo lepota već i harizmatičnost i sve pozitivno što krasi jedno ljudsko biće. 

- Kreativna, autentična, sugestivna, šarmantna, ima li još?

- Svaka boja kose ti lepo stoji!

- Prezgodna, a tek kakva je lutka.

- Oduvek si volela kratke frizure.

- Osmeh prepoznatljiv i originalan!

- Vala dete, ništa ti ni sad ne fali, mogla bi opet u manekenke.

- Isti Vuk! - bili su samo neki od komentara.

Podsećamo da je Tijana više od 20 godina u srećnom braku sa Crnogorcem Milanom Dapčevićem, sa kojim ima sina Vuka. Vuk je nedavno proslavio 14 godina, a svi se slažu da je slika i prilika svoje mame. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)