Zanimljivosti

ANA IVANOVIĆ SE OPUSTILA NA MORU, PA POKAZALA VIŠE NEGO INAČE: Zauzela zavodljivu pozu, noge istakla u prvi plan, a muškarci za njom izgubili glavu(FOTO)

Bivša teniserka pozirala u izdanju kakvo joj nije svojstveno, a mreže izgorele!

18.09.2023 20:00

ANA IVANOVIĆ SE OPUSTILA NA MORU, PA POKAZALA VIŠE NEGO INAČE: Zauzela zavodljivu pozu, noge istakla u prvi plan, a muškarci za njom izgubili glavu(FOTO)
instagram-anaivanovic

Bivša teniserka, Ana Ivanović, odavno je okačila reket o klin, a u međuvremenu je postala uzorna supruga Bastijana Švajnštajgera i ponosna mama čak trojice sinova. Ona je i dalje veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu broji milion i po pratilaca, dok neretko fanove obraduje fotografijama iz privatnog života. 

Ivanovićeva je prepoznatljiva po prirodnoj lepoti, zdravom životnom stilu i odmerenom oblačanju, zbog čega redovno dobija salve pohvala. Zato je mnoge njene fanove prijatno iznenadila poslednjom objavom. Naime, Ana se nalazi na letovanju sa suprugom i nedavno je već objavljivala fotografije, ipak poslednjim fotografijama digla je veliku medijsku prašinu.

Ana sedi pored bazena u končanoj letnjoh mini haljinici, ispod koje ima crni bikini. Pored nje nalazi se damski beli šešir, dok je pogled skrila iza naočara za sunce belog okvira i zamišljeno pozira gledajući sa strane, u daljinu. 

Poza koju je zauzela za fotografisanje izazvala je najviše rekacija, a obožavaoci su se utrkivali ko će pre objaviti komentar na Aninom profilu. Naime, Ana je delimično podigla i prekrstila noge koje su došle u prvi plan budući da je oskudna končana tunika jedva prikrivala njene bokove. Da se ne zna da je u pitanju Ivanovićeva, verovatno bi mnogi pomislili da neka manekenka, oskudno odevena, reklamira seriju kupaćih kostima.

Fotografije su u trenu dobile 14.000 sviđanja, a usledilo je na stotine reakcija.

- Sva u belom tokom leta - kratko je napisala bivša teniserka.

- Kakve se*si noge imaš Ana, ovo odavno nisam video!

- Se*si mama!

- Vau, majko mila!

- Predivna žena i majka.

- Kakva garderoba, poza, ambijent, ne bih mogao da tražim više za savršenu fotografiju.

- Uvek prirodna lepotica, sve pohvale za izgled!

- Tek kada je sada pokazala noge, shvatila sam koliko je ona ekstremno se*ksi!

- Vauuu, Ana je najzad pokazala noge!

- Nikada nisam video nikog lepšeg, ni privlačnijeg od Ane, zato mislim da su Srpkinje najlepše žene.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)