Zanimljivosti

ZBOG OVE ANINE FOTOGRAFIJE SVI GOVORE O NJENOJ DECI: Jednim detaljem lepa Srpkinja zagolicala je maštu javnosti (FOTO)

Slavna teniserka otkrila je kako uživa pored Bastijana Švajnštajgera.

16.09.2023 11:02

ZBOG OVE ANINE FOTOGRAFIJE SVI GOVORE O NJENOJ DECI: Jednim detaljem lepa Srpkinja zagolicala je maštu javnosti (FOTO)
ATA images

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović (35) u srećnom je braku sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima troje dece. Ma koliko se u prošlosti trudila da sakrije privatni život, izgleda da su joj posle rođenja trećeg deteta kočnice popustile, pa se na njenom Instagram nalogu sve češće mogu videti privatne objave. Poslednja u nizu je serija fotografija koje je Ana podelila sa odmora, a Bastijan joj je pravio društvo, kao i uvek. Ana i Švajnštajger su zagrljeni i zaljubljeni baš kao prvih dana, a mnogi su prokomentarisali i sjajnu Aninu liniju.

Ona je pored bazena pozirala u beloj haljini za plažu unikatnog kroja. Kreacija je bila klasična letnja, u boji vina, dok su se materijali smenjivali, a primetno je da ima detalja od čipke. Haljina je kratka, sledi vezeni deo, a potom se slede končane trake koje padaju sve do zemlje.

- Fotografije sa odmora - kratko je napisala ona.

 

Objava je u trenu dobila blizu 17.000 sviđanja, a komentari su se ređali i to na mnogim svetskim jezicima.

- Prava i iskrena ljubav.

- Prelepi ste.

- Žena jedinstvene lepote i divne ličnosti.

- Oboje su apsolutno neverovatno lepi i talentovani.

- Božanstvena lepota.

- Volim način na koji vas dvoje volite jedno drugo.

 

 

Koliko su Ana i Bastijan uživali u odmoru fotografije govore same za sebe, iako su se pojedini zapitali da li su i njihivi sinovi bili sa njima na letovanju. Bivša teniserka je nedavno otkrila da li je u startu znala da je Bastijan onaj pravi.UN

- Odmah sam osetila, u pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto. Taj osećaj da se znamo odavno je postojao i dok smo bili prijatelji. On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, a ja sam dosta emotivna. On me uvek razoruža odgovorom, pristupom, pitanjem, da kad malo razmislim shvatim da treba da se smirim. Ja volim da se takmičim, volim da budem bolja, ali sam shvatila da ne mogu da budem na sto strana. On mi dosta pomaže da kanališem stvari, da odvojim ono što je važnije od onog što nije. Mi smo dva mentaliteta, ali smo se tako lepo uklopili - priznala je nedavno Ivanovićeva za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)