Zanimljivosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD KRAĆOJ HALJINI: Glumica pokazala donji veš, a svi govore o njenim nogama, ovaj detalj nikome nije promakao (FOTO)

Šarmantna dama još uvek izgleda kao milion dolara.

10.09.2023 13:00

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD KRAĆOJ HALJINI: Glumica pokazala donji veš, a svi govore o njenim nogama, ovaj detalj nikome nije promakao (FOTO)
ATA images

Glumica Lidija Vukićević (61) nastavlja da ruši sve granice i zakone prirode. Posle neverovatnog leta gde je objavljivala vrele fotografije u kupaćem kostimu, objavila je i jednu sa svadbe na kojoj je nedavno bila gost. Usledila je prava pomama na društvenim mrežama, a komplimente je dobila sa svih strana. Nije tajna da joj na izgledu čestitaju i dame, jer nema imunih na njen izgled. 

Glumica se ovoga puta pojavila u ultrakratkoj crnoj haljini neobičnog kroja. Naime, kreacija je imala veoma dubok dekolte, a Vukićevićeva je svesno rešila da joj se ispod crne haljine vidi beli brushalter, budući da se uklapao uz ostale bele detalje na kreaciji. Ogromna bela satenska ruža na reveru bila je samo jedan detalj, dok su drugi bili rukavi koji su se spuštali u vidu košulje. Kreacija je bila kratka, a i pored toga imala je šlic na boku, pa su do izražaja došle i Lidijine vitke noge.

Lidija je poznata kao dama koja nigde ne kreće bez čarapa sa likrom, a izgleda da ovde nisu bile u pitanju duge čarape, već samodržeće. Naime, Lidija je sve fanove na Instagramu, kojih broji 256.000 počastila i selfi snimkom u ovom izdanju. Snimak je obuhvatio njen dubok dekolte, a kameru telefona je spustila i na kreaciju koja je otkrila njen savršen uzan struk, ali i početak samodržećih čarapa. Celu kreaciju zaokružila je krem salonkama. Dugu loknastu crnu kosu koja je oduvek bila njen zaštitni znak pustila je da opušteno pada.

- Svadba - kratko je napisala glumica.

 

 

Fotografije i snimci su u ternu obasuti salvama pohvala za izgled na kome su joj pozavidele i mnoge dame.

- Božanstvena.

- Ko kaže da ova žena stari?

- Najlepša, najzgodnija, najharizmatičnija, najbolja glumica, uvek pleni i uvek usrećuje sve oko sebe!

- I lutke bi pozavidele da su u stanju! Najzgodnija u univerzumu!

- Ova slika je za naslovnicu svetskih magazina o lepoti i stilu. 

- Elegancija, stil, lepota jedna je Lidija.

-  Žena, majka, kraljica, savršena, božastvena žena.

 

 

Lidijinu lepotu nasledili su i njeni sinovi Andrej i David koji su njeno najveće bogatstvo, a dobila ih je u braka sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Stariji sin Andrej je uspešan fudbaler. Bio je i član reprezentacije Srbije do 21 godine. Međutim, Lidija može da se ponosi i svojim mlađim naslednikom Davidom koji je pilot. Ona retko objavljuje fotografije svojih naslednika, ali sada je očigledno bio presedan, pa je objavila fotografiju Andreja i Davida, koja je najverovatnije nastala na istom svadbenom veselju gde je i ona bila. 

- Rodila je Lidija dva lepotana, odgojila ih na pravi način, postali su obrazovani, uspešni i ugledni, kvalitetni ljudi u svakom smislu. Prebogata naša Lidija - ređali su se komentari na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)