Zanimljivosti

SVI GLEDAJU U RAZUZDAN DEKOLTE ANE KOKIĆ: Pevačica jedva obuzdala obline, crveni kombinezon raspametio muškarce (FOTO+VIDEO)

Popularna pevačica uvek privlači pažnju i na svojim nastupima atmosferu dovodi do usijanja.

11.09.2023 21:00

SVI GLEDAJU U RAZUZDAN DEKOLTE ANE KOKIĆ: Pevačica jedva obuzdala obline, crveni kombinezon raspametio muškarce (FOTO+VIDEO)
instagram.com/anakokic

Pevačica Ana Kokić (40) na pragu je pete decenije, ali i dalje mami britkim glasom, ali i zavidnim stasom. Sve svoje talente pevačica je otkrila još u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, gde se pohvalila zavidnim plesnim, kao i glumačkim umećem, dok njen glas važi za jedan od najboljih na ovim prostorima. 

Ana je, međutim, po mišljenju mnogih ista ostala do današnjih dana i toliko godina karijere koje je za njom je nije značajnije promenilo. Posle razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, Ana kada ne radi, večeri pre provodi uz ćerke, sestru i televiziju nego u izlascima. Međutim, kada su nastupi u pitanju i dalje zablista poput prave svetske dive, a tako je bilo i ovaj put.

Poznato je da je Kokićeva uvek imala vitko telo, ali mnogi su mišljenja da ona sada izgleda još bolje nego ranije. Ana je na poslednjem nastupu ponela jarkocrveni kombinezon koji joj je stajao kao saliven. Uzan struk je dodatno istaknut pojasom sa mašnom, dok je kreacija imala duge rukave koji su bili nabrani u predelu naramenica.

Džepna Venera”, kako mnogi nazivaju Anu je pokazala kakvim telom raspolaže, a u jeku popularnih frizura i ona se odlučila za dugu ravnu kosu do kukova. Kokićeva se, ako je suditi po fotografijama, veoma dobro provela na svom nastupu. Gosti koji su sedeli najbliže njoj su se potajno nadali da joj se dekolte otme kontroli, te da proviri i ono što ne bi trebalo, ali profesionalcu kakva je Ana to se ne može desiti.

Fotografije su dobile na hiljade sviđanja, a njen Instagram profil je preplavljen srcima.

- Prelepa ženo, bravo!

- I mi tebe volimo,  ljubav je uzajamna!

- Najlepša pevačica!

- Nigde ne najavljuješ nastupe, nije lepo, propuštam šanse da prisustvujem -  požalili su se pojedini.

 

 

Kokićeva se posle razvoda, bar u javnosti, nije pojavila ni sa jednim muškarcem, ali je otkrila da li je spremna za novu ljubav.

- Meni je život poslednjih godina nekako drugačiji. Kada izađem iz kuće onda radim, a kada sam kod kuće onda provodim vreme sa porodicom i bliskim prijateljima. Nemam prilike da izlazim toliko i upoznajem nove ljude. Ja sam stara škola, ne prihvatam udvaranje preko društvenih mreža. Ako hoćeš da mi se udvaraš, priđi mi, predstavi se, kaži nešto. Na prvi pogled mora nešto da te čačne, nešto da ti se dopadne, da bi nastavili konverzaciju. Nisam spremna za novu ljubav, jednostavno, imam druge prioritete u životu i ne razmišljam o tome. Nisam raspoložena za tako nešto sada, nemam vremena, ali biće valjda jednog dana - odgovorila je nedavno Ana za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)