Zanimljivosti

DANICA MAKSIMOVIĆ U NEPROHODNOM MASLINJAKU U BIKINIJU I ŠTIKLAMA: "Ova diva me uvek raspameti, kao afrodizijak je!"

Legendarna glumica mami uzdahe gde god da se pojavi, a na društvenim mrežama komentari pljušte.

10.09.2023 11:00

DANICA MAKSIMOVIĆ U NEPROHODNOM MASLINJAKU U BIKINIJU I ŠTIKLAMA: "Ova diva me uvek raspameti, kao afrodizijak je!"
ATA images

Glumica Danica Maksimović (70) je na pragu osme decenije, ali retko ko bi joj dao godine koje nosi ponosito nosi. Danica je oduvek važila za jednu od naših najlepših glumica, a da joj godine ne mogu ništa dokazala je više puta, kako u pozorištu, tako i na društvenim mrežama. Maksimovićevu na Instagramu prati više od 80.000 ljudi koje ova diva neretko obraduje objavama iz privatnog života. 

Ova dama kao da odbija da ostari, a tome u prilog idu i njene fotografije, koje je ponovo objavila u kupaćem kostimu. Glumici nije strano da u bikiniju pozira i van obale mora i bazena, a tako je usledila i poslednja njena objava iz maslinjaka. Primetno je i da je ona posvetlela boju kose, pa je iz boje meda koja je decenijama bila njen zaštitni znak, njena kosa sve svetlija poslednjih meseci.

Danica pozira u pink dvodelnom kupaćem kostimu, preko koga je imala krem ogrtač. Duga kosa vijorila joj se na vetru, dok šminka ni ovaj put nije izostala, a pogled je sakrila iza velikih naočara za sunce. Od nakita imala je ogrlicu, dok je interesantan bio i njen odabir obuće. Naime, popularna glumica se opredelila za sandale u kombinaciji crne i krem kože koje su imale masivnu potpeticu. Izgleda da Danici nije teško da nosi štikle i početkom osme decenije i to za potrebe fotografisanja, ako treba i usred teško prohodnog maslinjaka.

- Maslinjak, zalazak, vetar...Rizikujem. Nekada besno. Slomim ponos na kolena. Mislim, jedan je život. Nema vremena za ćutanje. Nemam vremena da te nemam. Pa ti pišem. Dođi da te zagrlim u svemir - poručila je misteriozna glumica.

 

 

Objava je dobila na hiljade sviđanja, a komentari su se smenjivali.

- Bila i ostala lepota.

- Prelapa naša Dana.

- Divna Danica.

- Savršena žena.

- Kakav afrodizijak je ona!

- Žena zmaj!

- Kao gorska vila.

- Ova diva me uvek raspameti!

 

 

Glumačka diva više od 40 godina uživa u vanbračnoj zajednici s Todorom Todetom Lolićem, sa kojim ima sina Miloša Lolića, poznatog pozorišnog režisera. Par važi za primer skladne veze, a glumica je jednom prilikom objasila u čemu je tajna njihove sreće.

- Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve sam to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo - objasnila je Danica svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)