Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI ANE IVANOVIĆ: Dekolte prekriven samo biserima, obline u prvom planu (FOTO)

Trofejna srpska teniserka oduvek je plenila lepotom.

27.05.2023 07:40

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI ANE IVANOVIĆ: Dekolte prekriven samo biserima, obline u prvom planu (FOTO)
Profimedia

Ana Ivanović već nekoliko godina je u sportskoj penziji, međutim, trag koji je ostavila u srpskom i svetskom sportu zauvek će se pamtiti. Osim zavidnih uspeha na terenu, oduvek je pažnju javnosti privlačila i prirodnom lepotom, gotovo idealnim crtama lica na čemu su joj mnoge devojke zavidele.

Nakon što je u tenisu dospela u sam vrh, na red je došao i onaj drugi segment života koji je neko vreme stavila u drugi plan. Ana je pronašla ljubavnu sreću koju godinama neguje. Njeno srce potpuno neočekivano osvojio je bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger sa kojim je zasnovala i porodicu. Danas imaju tri sina i čini se da njihovoj ljubavi ništa ne može stati na put.

Profimedia

Ana Ivanović oduvek je privlačila pažnju lepotom

Nije Bastijan prvi pao na Aninu lepotu. Fernando Verdasko, Adam Skot, Marko Stilitano i Ivan Paunić poznati su muškarci koji su pokušali da zarobe srce lepe Srpkinje, ali to se ipak nije desilo. Ove veze završene su raskidima, a brojni drugi muškarci su maštali da se i oni nađu u Aninom zagrljaju. Kada se setimo njenim fotografija iz prošlosti, nije ni čudo što su oduvek muškarci stajali u redu pred ovom lepoticom.

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčali su se u Veneciji

Blistav osmeh oduvek je krasio lepo Anino lice. Nikada nije imala previše šminke, već tek toliko da naglasi njenu lepotu. Teniserka se ranije često fotografisala za modne i sportske editorijale, te je sada isplivala jedna fotografija koja je svojevremeno privukla veliku pažnju. Na njoj je bivša sportiskinja u kratkoj beloj haljinici, sa dubljim izrezom koji naglašava njeno izvajano telo. Ana je tada bila u jeku popularnosti kada je "čistila" sve protivnice na terenu, te su svi svetski mediji želeli da urade sa njom intervju, foto editorijal ili makar joj posvete neki segment u novinama.

Danas je viđamo u znatno svedenijim modnim kombinacijama koje pristaju njenoj građi. Neretko su to duge lepršave haljine ili pak cigaret pantalone i bluze.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)