VIP saveti

ISHRANA ANE IVANOVIĆ U TRUDNOĆI: Ove namirnice su neizostavne u svakom obroku poznate trudnice (FOTO)

Bivša trofejna sportiskinja posvećena je zdravom načinu života.

18.02.2023 17:30

ISHRANA ANE IVANOVIĆ U TRUDNOĆI: Ove namirnice su neizostavne u svakom obroku poznate trudnice (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Penzionisana teniserka Ana Ivanović uživa u porodičnoj sreći sa suprugom, takođe, bivšim sportistom Bastijanom Švajnštajgerom. Pre samo nekoliko dana supružnici su objavili srećne vesti o dolasku prinove polovinom ove godine.

Kako se oduvek pridržavala zdravog načina života, Anina rutina nije se mnogo promenila ni tokom saznanja da je u blagoslovenom stanju. Umerena fizička aktivnost i zdrava, organska hrana neizostavni su deo njene dnevne rutine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kako ima brojne obožavateljke širom sveta, zanimalo ih je na koji način održava trudnoću, da li unosi drugačije namirnice nego pre. Ana je na svom Instagramu objavila kako izgledaju njeni obroci i oduševila svoje pratioce. Anina ishrana uglavnom se sastoji od mešavine salata, jaja, kinoe, zdravog dresinga. Tu su i brojne voćne kaže kao i uvek sveže povrće

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

U hladnijim danima neizostavni obrok na njenom dnevnom meniju su i potaži koji su poslednjih godina sve popularnije jelo. Jednostavno se spremaju a veoma su zdravi i siti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Bivša teniserka često pokazuje i na koji način priprema ova jela kod kuće, što joj predstavlja pravo zadovoljstvo. Naravno, ponekad se opusti i obeduje i u restoranima, ali početak dana uvek počne zdravim obrokom u kućnoj režiji. 

Inače, Ana i Bastijan imaju dvojicu sinova - Leona i Luku te nema sumnje da su i ovi mališani zaslužni za to što je lepa trudnica tokom svih ovih godina imala vitku liniju. Briga oko mališana, posebno u fazi prohodavanja izuskuje ozbiljnu energiju što znaju i sve mame.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)