Ispovesti

BILA SAM U 36. NEDELJI TRUDNOĆE KADA SAM PRIMILA MISTERIOZNO LJUBAVNO PISMO: Život mi se u trenu promenio iz korena! (FOTO/VIDEO)

Danijela Ašer brojala je sitno do porođaja kada je iz mesta gde joj je bio muž dobila pismo posle koga više ništa nije bilo isto.

29.01.2023 11:01

BILA SAM U 36. NEDELJI TRUDNOĆE KADA SAM PRIMILA MISTERIOZNO LJUBAVNO PISMO: Život mi se u trenu promenio iz korena! (FOTO/VIDEO)
TikTok-daniellaeasher

Dete je kruna svakog braka, a Danijela Ašer je bila pune 3 godine u braku u trenutku kada su je svega 3 nedelje delile od trenutka ostvarivanja u ulozi mame. Njen suprug je često bio na poslovnom putu, a činilo se da su takvi njegovi odlasci postali učestali baš pred kraj njene trudnoće. Danijela je tako maltene čitav period drugog stanja provela usamljena u Americi, budući da je rodom iz Švedske. Trudnoću je, pak, morala da održava uz niz lekova i pregleda, na koje je po pravilu išla sama. Ipak njenoj sreći nije bilo kraja kada je ušla u 36. nedelju jer je brojala sitno do rođenja sina. Međutim, jedna stvar je u trenu srušila ceo njen svet.

- Moj suprug je bio na poslovnom putu u Amsterdamu, odakle mi je i stiglo pismo. Pošto me je svega nekoliko nedelja delilo do porođaja i rođenja sina, bila sam dodatno preplavljena emocijama kada sam videla da je pismo stiglo iz Holandije. Bila sam ubeđena da je ljubavno pismo koje ću čitavog života čuvati i pokazivati našem sinu. Međutim, usledio je scenario koji se može videti samo u sapunicama. U pismu se nepoznata žena zahvaljuje mom suprugu na blagoslovu što ga je upoznala i izjavljuje mu ljubav, a u pismu su bile i njihove fotografije. Shvatila sam da je to poslala ljubavnica mog muža - ispričala je očajna Ašerova, a preneo San.

Pismo je očigledno planski poslato kako bi ga Danijela videla jer je bilo upućeno na njenu kućnu adresu gde živi sa suprugom. 

- Pošto sam shvatila da me je prevario i da je u tom trenutku sa drugom ženom koju je upoznao pre 2 i po meseca, i to putem sajtova za upoznavanje, znala sam šta treba da uradim. Prevario me je sa tom ženom kada sam bila 6. mesec trudnoće i dalje je u vezi sa njom. Ostavila sam to pismo na našem bračnom krevetu, spakovala garderobe koliko sam mogla i odletela u Švedsku. On nije ni pomenuo da pođe za mnom. Bio je danima u neverici što sam ga uopšte ostavila. Dete sam rodila u Švedskoj, a moja mama prisustvovala je porođaju. Srećom, sve oko trudnoće, porođaja i bebe je prošlo u redu - navodi Ašerova.

@daniellaeasher Through all that pain came the biggest blessing and I can’t wait to step into 2023 the strongest version of myself as a single mama to my beautiful baby boy ❤️ #singlemom #momsoftiktok #singlemomlife #mentalhealth #singleparent #mentalhealth #healing #divorce #cheating #grief #breakup ♬ Goodbye - EuGene🔥

Danijela je kasnije zbog sina rešila da pokuša da izgladi odnose i pruži suprugu još jednu šansu, tako da se čak i vratila za Ameriku.

- Išli smo mesecima kod psihologa na seanse. Interesantno, on nije želeo da prekine vezu sa tom ženom iz Amsterdama, neprestano su bili u kontaktu! Čak me je otvoreno i pitao da li bih ja mogla da pristanem da živimo navodno kao "porodica" - naš sin, on i ja, ali da on i dalje ostane u paralelnoj vezi sa tom ženom! Rekla sam mu da možemo da ostanemo u braku jedino pod uslovom da ljubavnicu više ne viđa, što on nije želeo, pa smo se i razveli - završava Danijela.

 

 

Ona ističe da joj prija život u Švedskoj i da je konačno prebrodila izuzetno bolan period. Posle nepune 3 godine od porođaja počela je da izlazi na sastanke, iako je to uz dete od 3 godine veoma naporno. Nije upoznala nikog posebnog. Njen bivši muž je i dalje u vezi sa ženom koja im je uništila brak, dok nju ta žena i dalje "proganja". 

Zbog svega toga ona zaključuje da je srećna što je uspela da sazna sa kakvim je čovekom bila u vezi i kako on sigurno ne bi bio dobar izbor za građenje porodice u kojoj bi njihov sin odrastao bezbrižno. 

- Sada sam srećna - istakla je hrabra žena. 

@daniellaeasher To Paula, my number one ✨fan✨ Get a life darling 😘 #babymamadrama #babymama #creepy #stalker #stalkerstory ♬ Kute & Neat - Sasique

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)