Brak i veze

SA MUŽEM SAM OTIŠLA NA IZLOŽBU, A ONDA SE POJAVILA ONA: Bila je visoka, plava i bujnih grudi, otad nemam mira i očajna sam jer ne znam šta ću!

Jedna sredovečna dama zatražila je pomoć terapeuta nakon što je posle 20 godina braka doživela da oseća ogromnu nesigurnost u sebe.

bySrećna republika

21.01.2023 22:01

SA MUŽEM SAM OTIŠLA NA IZLOŽBU, A ONDA SE POJAVILA ONA: Bila je visoka, plava i bujnih grudi, otad nemam mira i očajna sam jer ne znam šta ću!
shutterstock.com

Neimenovana dama srednjih godina požalila se u rubrici Draga Saveta na portalu britanskog tabloida San da je posle mnogo godina braka u društvu supruga doživela izuzetno veliku neprijatnost, usled koje se sada oseća nesigurno. Zbog toga je zatražila savet kako da se ponaša ubuduće, ali i na koji način da prevaziđe krizu u odnosu s partnerom sa kojim ima i odraslu ćerku

Kako je očajna žena otkrila, njen suprug ima 50 godina, dok je ona nedavno napunila 48. 

- Nedavno smo suprug i ja išli u umetničku galeriju na jednu od prazničnih izložbi slika, međutim, ubrzo sam shvatila da njega uopšte ne zanimaju slikeNije mogao da skrene pogled s visoke plave žene s velikim grudima. Zbog toga se osećam nesigurno i brinem se da mu više nisam privlačna. U braku smo 20 godina - započela je ona svoju priču. 

Kako je dodala, odlazak u galeriju im je bila jedinstvena prilika da posle mnogo godina konačno zajedno izađu i uživaju u lepom događaju, ali i jedno u drugom. 

- Ovo nam je bio prvi zajednički odmor nakon što je ćerka otišla od kuće na studije. Bila je to prilika da ponovo uživamo u oslobađanju od odgovornosti. Međutim, moj muž je bio oduševljen tom ženom, fizičkom suprotnošću mene. Kaže da je se i ne seća, ali ja mislim da laže. Da nisam bila tamo, siguran sam da bi flertovao sa njom - bila je iskrena nesrećna četrdesetosmogodišnjakinja. 

Foto: Shutterstock

Od trenutka kada je videla muževljevo ponašanje u galeriji, žena nema mira 

Brzo je usledio odgovor bračne terapeutkinje

- Možda postoje još neki elementi vaše veze koji vas čine nesrećnim, ili vam možda vaš muž ne udeljuje dovoljno komplimenata. Razgovarajte s njim o svojoj nesigurnosti. Zamolite ga da više vodi računa o tome kako se osećate i vidite da li može da vam pomogne da bolje razmislite o sebi i vašoj vezi. Zvuči kao da je vaše samopoštovanje nisko, pa morate poraditi i na tome - naglasila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)