Brak i veze

MILIJARDER U 91. GODINI POSLE 6 MESECI OD RAZVODA NAŠAO NOVU DEVOJKU: Prošetao ju je po plaži, svet u šoku! (FOTO)

Rupert Merdok se pre pola godine razveo od četvrte supruge, koju je ostavio putem telefona, a već joj je našao zamenu.

16.01.2023 17:23

MILIJARDER U 91. GODINI POSLE 6 MESECI OD RAZVODA NAŠAO NOVU DEVOJKU: Prošetao ju je po plaži, svet u šoku! (FOTO)
Profimedia

I milijarderi imaju svojih problema, a ljubav je samo jedna od njih. To je slučaj i sa moćnim Rupertom Merdokom (91) koji, kako se čini, ne može da se skrasi ni u desetoj deceniji. Naime, taj dekica, koji očigledno i dalje ima šta da ponudi pripadnicama nežnijeg pola (podrazumeva se, onim mlađim) razveo se pre samo 6 meseci od četvrte supruge, Džeri Hol (66), a već je viđen kako šeta novu devojku po karipskim plažama. Nova izabranica je En-Lesli Smit koja ima isto godina kao i njegova bivša supruga Hol i mlađa je od vremešnog Merdoka 25 godina. Možda razlika od 2 i po decenije ranije nije bila toliko uočljiva, ali budući da Rupert ima 91 godinu, a En 66, i više je nego očigledno koliko je on stariji.

Svetom su osvanule fotografije sa bajkovitih plaža i manje bajkovitog prizora gde En za svoje godine ne izgleda loše i očigledno je da joj žuti bikini i beli slamnati šešir dobro stoje. S druge strane, ona za ruku drži Ruperta, kom očigledno pomaže da izađe iz vode. Da se ne zna da su njih dvoje u vezi, opšti utisak bi bio da je milijarder na plaži sa negovateljicom, a ne novom devojkom.

Profimedia

Rupert Merdok i En-Lesli Smit uživali su na karipskim plažama 

Rupert i En-Lesli su od strane paparaca uslikani kako uživaju u svim čarima karipskih ostrva, a par se upoznao tokom prošle godine. Budući da je milijarder razveden tek 6 meseci smatra se da je veza planula nedavno i da vremešni gospodin uživa u svim čarima plaža, koje inače obožava, uz mlađu partnerku.

En-Smit je udovica kantri muzičara Čestera Smita koji je preminuo u 78. godini. Njen pokojni suprug je, pored činjenice da je bio pevač, u vlasništvu imao čak 13 televizijskih stanica u Kaliforniji. Sudeći po tome, izgleda da je Smitovoj ostalo pozamašno nasledstvo, pa je možda po sredi i ljubav s vremešnim Merdokom.

Podsetimo, milijarder se pre svega 6 meseci razveo do bivše supruge Džeri sa kojom je bio u braku 6 godina. U brakorazvodnoj parnici je kao razlog navedeno emocionalno udaljavanje i nepremostive razlike, a navodno je Holova bila zatečena odlukom supruga koji joj je odluku za razvod saopštio putem telefona. Džeri je bila veoma brižna prema suprugu tokom perioda pandemije, pa nije dozvoljavala da mu iko od njegove dece priđe. Oni su taj čin protumačili kao pokušaj razdvajanja od oca, što je možda uticalo na njegovu odluku o razvodu od Holove.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rade

18.01.2023 05:21

Da ne povraćaju pri pogledu na "dečka" tu je aspirin "milion, 🤭🤮🤑" milion