Brak i veze

TRAŽIM JOŠ JEDNU ŽENU ZA SVOG SUPRUGA KAKO BI ON BIO SREĆNIJI: Ovaj oglas šokirao je javnost, a tek kada čujete uslove, neće vam biti svejedno! (VIDEO)

Jedna tiktokerka podigla je veliku prašinu u javnosti govoreći kako je potčinjena mužu jer ga voli a sada je otišl korak dalje i šokirala sve tražeći mu još jednu suprugu.

14.01.2023 17:05

TRAŽIM JOŠ JEDNU ŽENU ZA SVOG SUPRUGA KAKO BI ON BIO SREĆNIJI:  Ovaj oglas šokirao je javnost, a tek kada čujete uslove, neće vam biti svejedno! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/marriageishalal

Bračna zajednica bi trebalo da bude izgrađena na ljubavi i poštovanju a danas je više nego ikada pre teško pronaći pravog partnera sa kojim ste kompatibilni. Moderan način života nametnuo je i nove standarde te ljudi i retko ulaze u brak, živeći sa partnerom u vanbračnoj zajednici. Sa druge strane, postoje oni koji su dobro "otvorili oči" prilikom odabira partnera, a to čine i tražeći recmo drugu suprugu za svog izabranika. Da, dobro ste pročitali, neke žene da bi olakšale mužu i same procenile šta je dobro za njihovog muškarca, čine to umesto njega. 

tiktok/marriagesalah

Putem Tiktoka traži suprugu za svog muža

 

Naime, skoro se na Tiktok mreži pojavio snimak  žene  koju na ovoj mreži prati više od 200.000 ljudi. Njen profil se zove "otvoreni brak" i ona savetuje buduće bračne partnere kako da ostanu u braku ali i sve one koji još nisu u bračnoj zajednici a žele, kako da to ostvare. U jednom snimku koji je objavila, ona kaže kako je poslušna, kako radi sve što joj muž kaže, te da ga neizmerno voli i da je on njen kralj jer ga je ona odabrala. To je naišlo na šok kod tiktokera od kojih su joj neki poručili da ona nije robot da bude tako potčinjena, iako su mnogi podržali njen stav te bili oduševljeni takvom suprugom.

Korak dalje napravila je objavivši novi video a u kojem traži treću suprugu za svog bračnog partnera.

- Drage dame u potrazi sam za trećom ženom svom suprugu i ako znate da poštujete, ljubazne ste i volite da putujete i ako ste zainteresovane ili znate nekog ko jeste odobriću da budete treća supruga mom mužu.- govori u videu ova žena.

 

 

Ona je pozvala da se podeli video te se nada da će prava osoba stići do njih. Sve to govori uz osmeh i sa velikim samopouzdanjem. Korisnici mreže nisu mogli da veruju šta slušaju.

- Čekaj...jesi ti to rekla treća žena?-

- Tako si lepa zašto mu treba još jedna žena?-

- Ovo je novi nivo-

- Taj čovek ima mnogo novca, veruj mi brate-

- Ja razumem ovo sve. Nemojte osuđivati ako ne živite u arapskim zemljama -

- O Bože, gde da nađem ženu poput nje?- komentarisali su korisnici mreže.

I dok su se mnogi iščuđavali ovom čudnom oglasu te pitali ženu zbog čega to radi i zašto želi da deli svog muža sa drugim ženama, drugi su naišli na razumevanje pohvalivši ovu ženu i njenu lojalnost suprugu. Na oglas su se javile mnoge dame iz celog sveta pitajući da li je prepreka ukoliko imaju dece ili su iz neke druge zemlje i kulture. Žena je odgovorila da je to nevažno te da je majčinstvo dar od Boga i da su sve žene bez ograničenja u opciji. 

 

 

U narednom videu ona se zahvalila svima koji su se odazvali na oglas rekavši da nije očekivala toliki broj te da će odabrati nekoliko sa liste koje će pokazati svom suprugu, međutim, da sve budu strpljive jer će dobiti odgovor. U svojim objavama u kojima savetuje žene i muškarce kako da se ponašaju u vezi i braku između ostalog tvrdi kako "svaki iskreni muškarac želi više žena". To je, kako kaže, uvidela gledajući muškarce kako gledaju na onog koji u sobu uđe sa više lepih žena pod ruku.

Iako se mnogi iz njene kulture ali i šire slažu sa njenim stanovištem, mišljene ove žene stvorilo otvorilo je burnu diskusiju na društvenim mrežama. Neki tiktokeri su se oglasili rekavši kako ona pokušava da privuče pažnju i da prezentuje svoje stanovište a ne ono koje zastupa njena kultura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)