Brak i veze

IMALI SMO SAVRŠEN PRVI SASTANAK, ali kada sam stigla kući zaprepastila me je njegova poruka! Nisam mogla da verujem šta je napisao!

Tiktokerka po imenu Semi podelia je sa svojim pratiocima veoma nesvakidašnje iskustvo koje je doživela nakon prvog sastanka sa jednim mladićem.

10.01.2023 15:21

IMALI SMO SAVRŠEN PRVI SASTANAK, ali kada sam stigla kući zaprepastila me je njegova poruka! Nisam mogla da verujem šta je napisao!
TikTok/Printscreen/zol0ft4lunch

Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Semi podelila je svoje iskustvo posle prvog sastanka. Kako je otkrila, otišla je na prvi dejt sa jednim momkom i prema njenom mišljenju, sve je prošlo prilično dobro. Međutim, ubrzo je od njega dobila veoma neprijatanu poruku, koja ju je zaprepastila. 

Neprijatna poruka

Naime, on joj je napisao da je u potpunosti uživao u zajedničkom vremenu i da mu se izuzetno svidela, zbog čega i želi da bude 100 odsto iskren s njom.

- Tvoja težina me je večeras malo iznenadila. Ne znam čini li me to bezobraznim i žao mi je ako je tako, ali želim da budem 100 odsto iskren s tobom - glasila je poruka koju joj je poslao nakon njihovog sastanka.

Semi je u opisu videa napisala da razume da neki ljudi drugačije zamišljaju one s kojima idu na prvi sastanak ali, kako tvrdi, bila je od početka iskrena s njim i već mu je objasnila kako se "bori s viškom kilograma". Zato joj nije jasno zašto je na tako neprijatan način morao da joj stavi do znanja da smatra da je predebela. 

- Sastanak nam je stvarno bio odličan i nisam ni slutila da ga to muči. Ipak, želim da verujem da nisu svi momci takvi i da moja težina neće biti problem svim muškarcima - istakla je ona. 

Svi osudili mladića 

Njeni pratioci bili su šokirani takvim ponašanjem mladića, a mnogi su ga osudili.

- U redu je imati očekivanja i imati neki svoj ukus, ali isto tako nije u redu reći nekome na takav način da ne ispunjava njegova očekivanja - 

- Ova osoba je grozna i nadam se da će ostati sam - 

- Molim te, nemoj dopustiti da to utiče na tvoje samopouzdanje. Prelepa si! -  bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)