Moda

DA LI BISTE IMALE HRABROSTI DA OBUČETE OVO SA 90 KILOGRAMA? Ova devojka pokazala je šta je samopouzdanje! (VIDEO)

Tiktokerka koju prati na stotine hiljada ljudi oblači šta god poželi iako ima višak kilograma po savremenim standardima lepote

13.12.2022 12:26

DA LI BISTE IMALE HRABROSTI DA OBUČETE OVO SA 90 KILOGRAMA? Ova devojka pokazala je šta je samopouzdanje! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@_stephhunt

Tiktokerka Stefani Hant, koja nosi garderobu veličine 42 i ima oko 90 kilograma, poručila je na društvenim mrežama da je glupo čekati da smršate kako biste noslili omiljene komade garderobe. Ona na TikToku ima 425.000 pratilaca koje svakodnevno savetuje i ohrabruje da nose odeću kakvu god požele bez obzira na izgled svog tela i višak kilograma po savremenim standardima lepote.

Dosta je bilo čekanja

Iako se ubraja u srednje krupne devojke, Stefani je priznala da je godinama pokušavala da smrša kako bi nosila omiljene komade garderobe. A onda joj se smučilo čekanje i sad nosi sve šta poželi čak i ako joj to možda i ne stoji savršeno.

- Sve zavisi od tačke gledišta, ali glupo je čekati da smršate da biste nosili omiljene komade garderobe. Uvek ćete naći neku manu svom telu, zato prestanite da čekate da budete mršaviji kako biste obukli ono što želite - poručila je ona dok je obučena u grudnjak navlačila srebrnu suknju dubokog šlica.

Nakon što je pokazala da se ne stidi sala na stomaku, ona je uz suknju obukla beli korset sa detaljima od perja na dekolteu.

- Sad ste spremni ste za sezonu predstojećih žurki povodom praznika - rekla je Stefani uz široki osmeh.

Oduševljeni pratioci

Objave te atraktivne plavuše na društvenim mrežama dobijaju veliku podršku pratilaca koji joj čestitaju što je odlučila da prihvati svoje telo takvo kakvo jeste.

- Iscrpljujuće je misliti kako morate da imate određenu težinu da biste nosili odeću kakvu želite. Čak i kad sam bila najmršavija nisam se osećala dovoljno dobro. Zato radite šta god poželite - 

- Ne morate da budete mršavi. Sve je u redu s tobom, izgledaš apsolutno predivno - 

- Donela sam istu odluku prošle godine i zapanjujuće je koliko sam od tada dobila komplimenata. Samopouzdanje je ključno devojke - 

- Nisi ti rob odeće već je ona namenjena tebi zato samo napred - bili su samo neki od komentara na objavu Stefani Hant.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)