Moda

PORUČILA JE HALJINU ZA SUŽAVANJE FIGURE, a na njoj dobila dlačice i užas kakav nije ni sanjala! Kada se pogledala s leđa tek je usledio šok (VIDEO)

TikTokerka je najpre doživela neviđeni šok, a zatim je počela da se šali na svoj račun zbog odevnog predmeta koji je naručila naslepo.

05.11.2022 11:01

PORUČILA JE HALJINU ZA SUŽAVANJE FIGURE, a na njoj dobila dlačice i užas kakav nije ni sanjala! Kada se pogledala s leđa tek je usledio šok (VIDEO)
TikTok-kayjtheamazongoddess

Naručivinaje garderobe putem interneta može da bude mač sa dve oštrice, a u to se uverila i jedna dama koja je ceo svoj krajnje nesrećan slučaj otkrila svim pratiocima na TikToku. Žena koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Kej Džej poručila je haljinu za koju je mislila da je "slatka" i da će istaći sve njene atribute, međutim, kada je haljina stigla na njenu adresu usledio je šok.

Da nije tragična, situacija bi bila komična, a da čitava stvar upravo tako bude shvaćena tome je doprinela i ta duhovita žena. Naime, ona je najpre u želji da bude neobična i simpatična poručila haljinu putem interneta, a da je prethodno nije ni videla, a kamoli probala. U pitanju je pamučni komad bez rukava koji po sebi ima speciičan print izrađen tako da se stvara iluzija da telo izgleda znatno vitkije nego što jeste. Međutim, kada je Kej obukla haljinu krajnji cilj je izostao, a Kej se požalila kako "haljina na njoj nikako ne izgleda slatko kao što se ona nadala". 

- Kakva je ovo haljina uopšte? Mislila sam da će biti slatka i nosiva, ali pre svega, linija koja treba da ide ispod grudi ide po njihovoj sredini. Ko uopšte ima ovoliko visoke grudi? Ne znam o čemu se radi, možda je do mene problem? Dalje, haljina je bele boje, a uživo izgleda kao da je prekrivena sitnim dlačicama po celom telu i to na mestima gde dlačica ne bi ni trebalo da ima. Vrhunac je ova praznina između nogu - priča ta šokirana žena na snimku, a prenosi San.

U trenutku kada mnogi pomisle da scena ne može biti smešnija sledi kulminacija.

- Ukoliko ste mislili da ste sve videli, grešite. Ne smem ni da vam pokažem kako otpozadi izgleda haljina. Ukoliko imate sličnu ili istu, molim vas da mi javite kako se ovo nosi i šta ovo treba da predstavlja - istakla je Kej i tom žtrenutku se okrenula, otkrivši nimalo laskav prizor.

Njenih 20.000 pratilaca na TikToku je doživelo ozbiljan šok. 

- Kada se okrenula, umrla sam od smeha! Nisam se nadala da tako izgleda, mislila sam da bez razloga dramatizuje -

- Ženo, toj haljini nešto fali u predelu leđa, scena je skandalozna -

- Šta ti bi da uopšte poručiš tu haljinu putem interneta? -

- Valjam se od smeha - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)