Moda

MLADINU SESTRU UMALO IZBACILI SA VENČANJA: Slavlje u senci modnog skandala

Iako je znala koliko je mladi bitan dan venčanja, njena rođena sestra je sve to zanemarila i obukla prvo što joj je palo pod ruku, pa je obezbeđenje umalo nije pustilo da uđe!

23.05.2022 16:30

MLADINU SESTRU UMALO IZBACILI SA VENČANJA: Slavlje u senci modnog skandala
shutterstock.com

Venčanje je poseban dan koji se dugo planira da baš tog dana ne bi bio nikakvih propusta.

Tako je jedna žena svoj veliki dan pripremala tokom cele godine kako bi sve bilo savršeno.

Njena sestra je oduvek imala pomalo muškobanjasti stil i nije volela da nosi haljine, a za venčanje svoje sestre planirala je da obuče odelo.

Evo u čemu se sestra pojavila

Ona je ipak isprobavši nekoliko modela različitog dezena i kroja shvatila da joj se nijedno ne dopada i odlučila je da u ovome dođe na svadbu svoje rođene sestre.

pexels.com

U farmerkama na venčanje rođene sestre!

- Znali smo da ona ne nosi haljine niti suknje, ipak smo je zamolili da makar zbog sestrinog venčanaja obuče odelo i navodno je pristala. Ono što smo videli na njoj, sve nas je iznenadilo - rekla je jedna od mladinih prijateljica.

Mladina sestra se na venčanju pojavila u običnim farmerkama i plavoj majici.

Obezbeđenje objekta u kom se održavalo slavlje nije htelo da je pusti unutru mislivši da nije u pitanju gost sa svadbe.

Mlada se raspravljala sa obezbeđenjem

Tako je sama mlada morala da izađe i da zamoli obezbeđenje da puste unutra njenu rođenu sestru.

- Šta su očekivali od mene, da nosim haljinu? Obećala sam da ću obući odelo, ali nijedno mi se nije svidelo. Zato sam rešila da obučem malo skuplje farmerice i plavu majicu koja mi je vrlo udobna. Ne shvatam šta je toliko neobično u tome - ponašala se ova žena zbunjeno, kao da ona sama nije doprinela svemu tome.

Njena sestra bila je vidno ljuta na nju, čak nisu razgovarale tokom celog venčanja.

shutterstock.com

Mlada nije mogla da uživa u svom danu

- Roditelji i ja smo je zamolili da pokuša bar taj jedan jedini  dan da se obuče svečano kako bi ispoštovala dres kod. Ona čak ni to nije uspela, niti je želela. Tako da sam ja na svojoj svadbi morala da dolazim i da se ubeđujem sa obezbeđenjem da je puste unutra - istakla je mlada koja se naljutila na sestru.

U komentarima osudili sestrinu nemarnost

Budući da je ova priča osvanula i na internetu, svi koji su pročitali teskt bili su na strani neveste.

- Danas postoji toliko opcija za garderobom koja nije ženstvena, tako da nije bilo potrebe da se nose farmerke i majica na venčanju. Sestra je to namerno uradila da bi ponovo bila u centru pažnje i mlada ima pravo da se nervira. Crne pantalone i košulja bi barem bile kompromis. Ili je jednostavno mogla da izabere najlepše odelo od onih koje je isprobala i da skine sako posle ceremonije -

- Na kraju svega mlada je ta koja je ispala glupa. Ko bi pomislio da iko može da dođe na venčanje u farmerakama -

pexels.com

Osudili sestru koja se nije adekvatno obukla

- Ukoliko nije mogla da ispoštuje dres kod, nije trebalo ni da dolazi na venčanje, samo je obrukala celu porodicu, a najviše mladu -

- Kada su ljudi postali toliko sebični? Jasno nam je svima da nam tuđa sreća ne može biti preča od naše sopstvene, ali pošto već zna koliko bi to usrećilo njenu jedinu sestru, zašto jednostavno nije sebe stavila u drugi plan na jedan dan i zarad sestre ispoštovala pravila oblačenja -

BONUS VIDEO:


 

 

Komentari (0)