Ispovesti

SVEKRVA ME JE UNIŠTILA NAKON ŠTO SAM JOJ SPREMILA RUČAK! Bolna ispovest žene, svet u šoku, evo šta se nije svidelo roditeljima njenog muža!

Zastrašujuća situacija odigrala se samo mesec dana nakon što se mlada žena porodila, a njenu priču je svetu preneo britanski portal Miror.

30.04.2022 12:00

SVEKRVA ME JE UNIŠTILA NAKON ŠTO SAM JOJ SPREMILA RUČAK! Bolna ispovest žene, svet u šoku, evo šta se nije svidelo roditeljima njenog muža!
shutterstock.com

Svaka žena koja se ostvarila u ulozi majke zna koliko može da bude iscpljujuć period nakon devet meseci trudnoće, kao i sam porođaj, i prvi dani bebe na ovom svetu koji uključuju svakodnevnu brigu o njoj, dojenje i pokušaji da se baš sve uradi kako treba. 

Zato je logično da jedna mama nije bila spremna za goste i gozbu prvih mesec dana nakon porođaja, ali je na to bila prinuđena jer su njoj i njenom mužu u posetu dolazili njegovi mama i tata, odnosno njeni svekar i svekrva. 

Zašto bebu nismo videli do sad?

shutterstock.com

Svekar i svekrva ljuti što nisu videli bebu punih mesec dana

Baš u dan kada su prošle prve 4 nedelje, svekar i svekrva su se pojavili na vratima. Novopečena mama je bila iscrpljena i zamolila je supruga da bar naruče hranu. Njen muž je, međutim, bio zapanjen činjenicom da je tako nešto uopšte moglo da joj padne na pamet i odgovorio joj je da se podrazumeva da će ona da spremi ručak budući da je u pitanju poseban trenutak.

Bez rasprave žena je zasukala rukave, podojila bebu i otišla da vidi šta joj je najbrže da spremi.

Svekar i svekrva su došli vidno ljuti zbog činjenice da su čitav mesec čekali da vide novorođenče koje je navodno, kako su verovali. snaja skrivala od njih.

Večera je bila servirana i pošto su videli bebu najzad su seli za sto. Međutim, prizor koji su zatekli nimalo ih nije oduševio.

Ovo si nam spremila za jelo?

shutterstock.com

Svekar i svekrva očekivali bolji doček, pa napali snaju

- Pošto je moj muž bio izričit u tome da ja moram da kuvam, spremila sam makarone sa sirom. Smatrala sam da je to korektan obrok budući da nisam spavala celu noć, a on nije želeo da naručujemo hranu. Svekar i svekrva su se zapanjeno zgledali i rekli da takav ručak uopšte nije prikladan da se njime dočekaju suprugovi roditelji i to pošto su posle mesec dana najzad došli da vide unuka - podelila je tu neprijatnu situaciju mlada žena, a preneo je "Mirror".

Njen muž je odmah kao ožaren skočio, ali ne u odbranu svoje supruge, već roditelja.

- Svakako da sam rekao da ne dolazi u obzir da poručujemo hranu! Mislio sam da ćeš spremiti neko tradicionalno jelo koje je primereno ovakvoj vrsti posete. Sada su moji roditelji posramljeni - rekao je on.

Komentari posetilaca podržali mladu mamu!

pexels.com

Mlade mame su iscrpljene

S druge strane, reakcije na društvenim mrežama bile su sve do jedne u korist neshvaćene žene.

- Jesi li ti razmišljala za koga si se zapravo udala? Probala sam, ali ne mogu da razumem ovakvo njegovo ponašanje - napisala je jedna pratiteljka.

- Tvoji svekar i svekrva, ako već drže do tradicije, trebalo je da pored poklona za bebu donesu i gotov ručak koji su oni spremili. Naravno da se od tebe ne očekuje da kuvaš, pogotovo ne zahtevna jela - napisao je drugi korisnik.

- Šta fali makaronama sa sirom? Trebalo bi da budu zahvalni što su i to dobili, a ne da se svađaju za stolom. Nemaš razloga da se osećaš loše, već isključivo oni - podržala ju je još jedna žena.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)