Brak i veze

HTEO JE DA ZAPROSI DEVOJKU NA JAHTI NA NAJROMANTIČNIJI NAČIN, ali kada je krenuo na klekne sve je pošlo po zlu! Da li je moglo gore od ovoga? (VIDEO)

Snimak koji je objavljen na TikToku preko noći je postao viralan u čitavom svetu, a mnogi su ostali zatečeni podvigom koji je izveo hrabri budući mladoženja.

09.01.2023 12:38

HTEO JE DA ZAPROSI DEVOJKU NA JAHTI NA NAJROMANTIČNIJI NAČIN, ali kada je krenuo na klekne sve je pošlo po zlu! Da li je moglo gore od ovoga? (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/humankind

O vereničkom prstenu sanja svaka devojka, a one koje imaju malo više sreće dobiju ga i to u posebnoj prilici. Iako se neki muškarci teško odluče na taj korak, većina njih sa posebnim zadovoljstvom organizuje sve kako bi svojoj izabranicima postavili pitanje da provedu sa ceo njima život.

Tako je učinio i jedan momak odlučivši da veliko iznenađenje za devojku priredi na jednoj jahti. I nakon što su na trenutak simulirali scenu iz filma Titanik, šireći ruke na ivici plovila, mladić je odlučio da u jednom trenutku klekne pred svoju izabranicu kako bi izvadio prsten i zaprosio je. Ona se u momentu okrenula i sve je izgledalo savršeno, međutim, kada je on pokušao da komad nakita smešten u ukrasnoj kutijici izvadi iz džepa bermuda, počeo je fijasko. Zbog uzbuđenja, koje je kod momka bilo više nego očigledno, stvari su krenule drugim tokom od onog planiranog. Vadeći prsten sa osmehom na licu on je krenuo da klekne, ali kutijica je nekim čudom "poletela" ka ivici jahte. Uprkos trudu mladića da je dohvati, ona se skotrljala u vodu. 

Dok je devojka još bila iznenađena onim što joj momak priređuje, ne obraćajući pažnju na to šta se dešava, momak je skočio u vodu ne bi li dohvatio prsten. Kada ga je napokon uhvatio trijumfalno je izronio iz vode i pokazao ga svima. 

U pomoć mu je pritekao prijatelj kako bi se izvukao iz vode i momak je. konačno, potpuno mokar zaprosio devojku. Međutim, budući da je uzbuđenje učinilo svoje dogodila se i druga greška baš kad je mladić krenuo da stavi prsten svojoj devojci i to zato što je to želeo da učini s pogrešnom rukom. Ubrzo je kroz smeh i to ispravio, a svi su se uglas smejali.

Snimak je brzo postao viralan i dok su na mrežama neki rekli kako je to najgora prosidba ikad, drugi su složni da je bila najoriginalnija te da će mladić i devojka imati priču koju će generacijama pričati.

- Ne mogu da verujem da je dohvatio prsten -

- Ovo je veridba za pamćenje -

- Bog je sačuvao -

- Sve se dešava sa razlogom - komentarisali su korisnici TikToka.

Bilo je i onih koji su se našalili rekavši da je mladić zapravo dobio znak od Univerzuma da treba da preispita svoju odluku

- Na kraju krajeva sada on zna da će mu se ona smejati za svaku grešku i da će ga uvek podsećati na ovu situaciju - zaključio je jedan TikToker.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)