Zanimljivosti

NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU OSTALA SAMA? Šuška se da je poznati američki par stavio tačku na šestogodišnju vezu! (FOTO)

Budući da se na jesen 2022. godine pojavila priča da je Travis Skot imao aferu s manekenkom Rožan Kar i da je prevario Kajli Džener, nije isključeno da je to ipak moglo da dovede do kraha odnosa.

bySrećna republika

09.01.2023 17:30

NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU OSTALA SAMA? Šuška se da je poznati američki par stavio tačku na šestogodišnju vezu! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Kajli Džener (25) i Travis Skot (31) navodno su odlučili da se po drugi put rastanu nakon što su obnovili svoju romansu 2020. godine. Izvor blizak rijaliti zvezdi i reperu rođenom u Teksasu potvrdio je kratko za Ju es Vikli da su "Kajli i Trevis ponovo zahladneli odnose", kao i da su protekle praznike proveli odvojeno iako je "trebalo da budu zajedno". Čini se da je mlada milijarderka, koja je svoje bogatstvo uglavnom zaradila u industriji lepote, otputovala u Aspen za Novu godinu da bi se pridružila svojoj sestri Kendal Džener i nekolicini bliskih prijatelja, poput Hejli Biber i njenog supruga Džastina Bibera.

Osnivačica linije Kylie Cosmetics ima dvoje dece sa Skotom, ćerku Stormi (4) i jednogodišnjeg sina koji je rođen prošle godine u februaru. 

Britanski Dejli mejl pokušao je da dobije komentar od njih dvoje, ali oni nisu želeli da odgovore na novinarske pozive. 

Tanjug/AP

Par je godinama privlačio pažnju gde god se pojavi 

Kajli i Trevis su prvobitno doneli odluku da se na kratko rastave u oktobru 2019, dve godine nakon što su otpočeli romansu. U februaru 2018. su dobili prvo dete, ćerku Stormi.

- Treba im neko vreme da budu razdvojeni, ali nisu završili - rekao je tada izvor za People, otkrivši i da je među njima nastupila kriza poverenja, pre svega uslovljena problemima zbog stresnog životnog stila. 

Još jedan insajder je tada za Ju es Vikli potvrdio da su Kajli i Trevis rastavljeni. 

- Ali Kajli još voli Trevisa i ovo se ne smatra raskidom - tvrdio he neimenovani izvor blizak mladom paru. 

Tanjug/AP

Kajli i Trevis u vezi su od 2017. godine

Nakon tog kratkotrajnog razdvajanja zvezde su ostale bliske i zajedno su bili u karantinu tokom pandemije COVIDA-19. U maju 2021. izvor je otkrio novosti o statusu veze Kajli i Trevisa, rekavši za People da se njih dvoje navodno "i dalje vole" i da "uživaju u provođenju vremena sa Stormi". U avgustu 2021. godine potvrđeno je da očekuju još jednu bebu.

- Beba ih je apsolutno još više zbližila - rekao je tada izvor za Ju es Vikli i dodao kako je Kajli mnogo srećna.

Navodno je i Trevis bio više nego oduševljen.

- Oboje su to dugo želeli - isticao je izvor.

U februaru 2022. rođen je njihov sin, kome su dali ime Vuk. Par je viđen kako provodi kvalitetno vreme zajedno tokom cele godine. Tako je Kajli za Dan očeva postavila specijalnu objavu na društvenim mrežama, a podelila je i snimak kako se Travis odmara na krevetu sa Stormi i njihovim sinom. Međutim, u oktobru prošle godine, manekenka po imenu Rožan Kar, optužila je Travisa, i to javno na Kajlinom Instagramu, da je navodno sa njom pokušao da prevari partnerku. Trevis je to, međutim, negirao.

- Ne poznajem tu osobu. Nikada nisam bio sa tom osobom. Zato vas molim da prestanete sa neprekidnim sajber igrama i izmišljenim pripovedanjem - napisao je tada američki reper, međutim, manekenka je nastavila s tvrdnjama da ima dokaze za aferu, kao i svedoke. 

Uprkos drami koja se dogodila, Kajli i Travis su ostali zajedno. Međutim, neposredno pre praznika, navodno su se ipak rastali. Tako je Kajli iz Aspena podelila niz snimaka kako se provodi s prijateljima i članovima porodice, dok se Travis nije oglašavao ni u kom pogledu. 

Inače, Kajli je svoju prvu milijardu, na koliko je i sada procenjeno njeno bogatstvo, zaradila 2019. kada je imala samo 22 godine. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)