Zanimljivosti

UMESTO CRVENIH GAĆICA, NOSIM VUNENE ČARAPE: Seka Aleksić odgovorila na naša vruća pitanja, a evo kako je reagovala Slađa Alegro! (VIDEO)

Dve poznate dame sa domaće javne scene veoma su bliske drugarice, pa su se zajedno i otvorile pred kamerama našeg portala sumirajući godinu za nama.

31.12.2022 17:01

UMESTO CRVENIH GAĆICA, NOSIM VUNENE ČARAPE: Seka Aleksić odgovorila na naša vruća pitanja, a evo kako je reagovala Slađa Alegro! (VIDEO)
Instagram/Marko Pantić

Pevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro jedne su od najboljih drugarica sa estrade. One su svojim druženjem pokazale da su prijateljstva na javnoj sceni i te kako moguća. Budući da će nastupiti na istom mestu u novogodišnjoj noći, Seka i Slađa su za portal Srećna Republika otkrile šta je ono što očekuju od sledeće godine, ali i kakva im je bila 2022.

Na pitanje da li će u novogodišnjoj noći nositi crveni donji veš, za koji se veruje da donosi radost i sreću u naredenoj godini, pevačice su nas iznenadile odgovorima:

- Nemam crnji donji veš, kupiću! Ne preferiram crvenu boju, ali moraću da kupim! Ja imam dovoljno sreće i radosti, mogu da obučem bilo koju boju - izjavila je Slađa nakon što se najpre postidela zbog tog pitanja.

Seka je bila mnogo otvorenija i direktinija. 

- Ne, vi znate da sam ja tradicionalna - poručila je ona, na šta je novinar uzvratio: "Znači vunene čarape?".

- Tačno! - rekla je Seka uz osmeh za Srećnu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)