Tetka Saveta

SMEŠNA STRANA BOŽIĆA: Uživajte u praznicima uz naše fotografije koje će vam sigurno izmamiti osmeh! (FOTO)

Da li se i vaše dete plašilo Deda Mraza ili vam se omakao neki peh uoči praznika?

08.01.2023 19:30

SMEŠNA STRANA BOŽIĆA: Uživajte u praznicima uz naše fotografije koje će vam sigurno izmamiti osmeh! (FOTO)
instagram-crazychristmas

Božić je period godine kada se okuplja porodica u užem ili širem sastavu. Običaj je da roditelji sa decom odu kod bake i dete, familije ili bliskih prijatelja. Mališani neretko tako od familije dobijaju poklone koje dugo priželjkuju, a roditelji foto-aparatima ili mobilnim telefonima beleže te dragocene praznične trenutke. Upravo tako nastale su neke od najsmešnijih fotografija.

Najčešće su to upravo one gde majke stavljaju decu u krilo Deda Mraza, a deca ne žele da se tu uopšte nađu. Plač, vriska i strah su najčešće na licima mališana. S druge strane roditelji vole da naprave predah od svakodnevnih obaveza i da uz koju čašicu više proslave nastupajući dolazak Nove godine i Božićnih praznika, što ponekad može da se otrgne kontroli pa su česte i fotografije koje deca naprave ujutru iznenadivši tako pospane i delimično još pripite roditelje.

Način oblačenja dece, kućnih ljubimaca ili roditelja već decenijama unazad je postao glavna odlika praznika. Tate tako dozvole bar jednom godišnje da ih supruge obuku u smešne džempere sa irvasima koji su po tradiciji u zelenoj ili crvenoj boji. 

Donosimo vam neke od najinteresantnijih prizora sa društvenih mreža ovih dana, koji će vam sigurno izmamiti osmeh na lice. 

 






 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)