Moda ZABLISTALA U NIKAD UŽOJ HALJINI I JEDVA DIŠE: Starleti iscurile grudi, ali toaleta je san snova, kako se vama dopada? (FOTO) 22:01
Foto dana Ako mislite da su naše rijaliti zvezde previše eksplicitne, pogledajte kako Džesika Alves ide na večeru u restoran. 18:01
Zanimljivosti RIJALITI-ZVEZDA SE PORODILA KOD KUĆE, a kada je ugledala bebu - vrisnula je iz petnih žila! Zbog onoga što je izašlo iz nje imala je traume godinama 17:20
Zanimljivosti SANDRA JE PROŠLA PAKAO NA ZEMLJI ZBOG OVOG RIJALITI-UČESNIKA: Brutalno je varao glumicu, posle skandaloznog razvoda doživela tragediju! 13:50
Telo IMALA SAM 140 KILOGRAMA, STALNO SU ME TUKLI, LOMILI MI NOS, JEDNOM SU ME UBACILI U KONTEJNER: Trpela je jezivo nasilje, a sad je smršala 70 kg i izgleda kao GROM (FOTO) 21:15
Zanimljivosti STARLETA POSLE 8 MESECI SAMOVANJA IMA NOVOG DEČKA: Izvor progovorio za medije, fanovi je povezuju i sa trenutno najtraženijim UBICOM! 19:50
Foto dana Rijaliti zvezda Džesika Alves, "kraljica plastike", upozorila je ljude da ne idu na te tretmane. 17:01
Telo TRUDNA RIJALITI-ZVEZDA SE POJAVILA U TANGAMA NA CRVENOM TEPIHU: Kada je okrenula pozadinu, popadale vilice (VIDEO) 10:39
Lice RIJALITI ZVEZDA LEŽI NEPOMIČNO U ZAVOJIMA: Neprepoznatljiva nakon plastične operacije, da li je ovo ista osoba?! 00:30
Zanimljivosti RIJALITI-UČESNIK STAVLJA KARMIN I NOSI HALJINE: Svetu je rekao da postaje žensko, a onda napravio JOŠ VEĆI SKANDAL 17:40
Odrasli ZVEZDA RIJALITIJA OBOLELA OD RAKA: "Mokrio sam u krevet, mislio sam da je to zbog previše piva" 22:45
Telo PROŠETAO ISKLESANO TELO U 42. I ŽENE SE SAPLIĆU OD ŠOKA: Njegova Ana priznala da joj je PRVI I POSLEDNJI (FOTO) 15:14