Brak i veze

KOD NOVOG DEČKA SAM STALA NA VAGU DA SE IZMERIM: Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da će se ovo desiti! (VIDEO)

TikTokerka Ešli Luis je sa svojim pratiocima na toj društvenoj mreži podelila nesvakidašnje i krajnje neprijatno iskustvo, navodeći da će odsad dvaput razmisliti o tome da li će koristiti tuđu vagu.

19.01.2023 16:01

KOD NOVOG DEČKA SAM STALA NA VAGU DA SE IZMERIM: Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da će se ovo desiti! (VIDEO)
TikTok-ashleyyynicoleee95

Dame se ne pitaju za godine, niti za kilograme, i to je opšte poznato. Druga je stvar ukoliko neka žena želi da ponosno istakne jedno ili drugo.

TikTokerka Ešli Luis nije bila u toj drugoj kategoriji pripadnica nežnijeg pola, pa je i te kako došla u neprijatnu situaciju. Naime, nakon što je odlučila da prvi put poseti svog novog dečka u njegovom stanu, stala je na novu digitalnu vagu koju je zatekla u toaletu. To se dogodilo u vreme novogodišnjih praznika, koji su inače poznati kao vreme kada se popije koja više i uživa se u svim čarima bogatih trpeza. Ešli nije bila izuzetak. Priznala je da se tokom praznika opustila, pa je rešila da se ponovo izmeri ne bi li videla koliko je kilograma nabacila u periodu uživanja u čarima mamine kuhinje.

Ešli je primetila da je vaga njenog dečka nešto savremenija, ali se nadala da nije od onih koje su bivale izložene na javnim mestima širom sveta. Naime, mnogi koji su se nekada zadesili u Knez Mihailovoj u Beogradu, barem ranijih godina, mogli su po veoma pristupačnoj ceni da se izmere na "javnoj" vagi i vide koliko imaju kilograma. Jedina začkoljica je bila ta što je pomenuta vaga na sav glas ponavljala broj kilograma.

TikTok-ashleyyynicoleee95

Ešli Luis je sa svojim partiocima na TikToku podelila neprijatno iskustvo 

Ešli je tako sasvim slobodno stala na vagu, uverivši se da njen novi dečko kod koga je prvi put u stanu ne zna šta ona radi u toaletu. Pošto je bila sasvim sama, jedva je sačekala trenutak da stane i proveri kilažu. Vaga nije na sav glas ponovila broj kilograma, ali usledilo je nešto još gore.

Ono što Ešli nije znala jeste da vage poslednje generacije imaju naprednu funkciju da svom "vlasniku", tačnije onome čija je vaga, šalju sms poruku o broju kilograma. Nesrećna devojka se našla u nebranom grožđu kada je shvatila da je na dečkov telefon stigla informacija o njenoj kilaži, i to u najmanji gram.

- Koliko sam se obradovala kada sam u toaletu novog dečka zatekla vagu, toliko sam se zapanjila kada sam shvatila da ona šalje poruku o mojoj kilaži na telefon mog dečka. Recimo da ću ubuduće uvek 2 puta razmisliti pre nego što stanem na bilo čiju vagu - napisla je Luis na TikToku.

Njeni pratioci nisu odoleli da ne podele i svoja slična iskustva.

- Ovo je zastrašujuće! -

- Slično mi se desilo kod novog dečka, takođe. Iako sam znala da njegova vaga šalje poruke na njegov broj, nisam odolela iskušenju da ni sledeći put ne stanem na nju! -

- Kakav blam! Razmišlala bih o tome bar jednom dnevno i to do kraja života -

- Ja bih se samo pravo iz toaleta pokupila i otišla -

- Nikada ne stajte na vagu koja nije vaša! -

- Ja bih počela da plačem! - bile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

bbeba

20.01.2023 22:29

Drage moje , zasto dozvoljavate da vas ponizavaju.Vase godine su vas ponos. Mladost nosi vedrinu,radoznalost i buducnost, a vase godine iskustvo koje svako mora da ceni.Nikada nisam krila ni godine ,ni kilograme, jer to ste vi, a obe stvari se lako saznaju ili su vidljive!!!