Lice

POZNATA INFLUENSERKA OTKRILA KAKO JOJ LICE IZGLEDA BEZ FILTERA I ZAPANJILA SVET: Govore mi da nikad neće naći dečka koji bi me poljubio u ovo (FOTO)

Influenserka Izi Rodžers smatra da su društvene mreže po kojima se pojavljuju prerađene fotografije krive za veliki procenat depresije kod njihovih korisnika, zbog čega se ne usteže da prikaže pravu sebe.

16.01.2023 15:01

POZNATA INFLUENSERKA OTKRILA KAKO JOJ LICE IZGLEDA BEZ FILTERA I ZAPANJILA SVET: Govore mi da nikad neće naći dečka koji bi me poljubio u ovo (FOTO)
instagram-izzierodgers

I u Novoj godini svedoci smo prerađenih fotografija i upotrebe filtera na svim društvenim mrežama, a pogotovo na Instagramu. Insta život postao je merilo sreće. Tamo svi izgledaju kao da imaju savršen život, savršene domove, prijatelje, a pre svega fizički izgled. Lako je u prednostima koje filteri omogućavaju imati savršenu liniju ili lice bez ijedne bubuljice, savršenu kosu, ten i šminku. Čak i da poželite da ličite na neku holivudsku zvezdu, razne aplikacije nude i tu mogućnost. Upravo to su samo neki od razloga zbog čega se pojedinci opredeljuju da pogase profile na društvenim mrežama.

Izi Rodžers (25) je influenserka jasnog stava, a to je da se fotografije prikažu što realnije, bez obrade, fotošopa i bez filtera. Ona je poznata u krugovima ljudi koji je prate, budući da muku muči sa aknama koje joj iz nekog razloga i dalje izbijaju iako je uveliko u trećoj deceniji.

Ona je postavila fotografiju bez filtera i onu s filterom. Na obrađenoj fotografiji joj je vidno sužen nos, kompletno joj je "ispeglano" lice i "stavljena" joj je minimalna šminka. Ta fotografija jasno se razlikuje od realne "slike" mlade žene.

- Kako deca odrastaju? Ukoliko je trend filtera taj uz koji odarastaju, kako su oni srećni? - jasno je pitala one svoje pratioce, a preneo Dejli star.

Odmah potom je nastavila. 

- Ozbiljno...kako? Pošto se čak i ja, koja zaista volim sebe, ali zaista se mučim kada vidim ovakve slike. Pa kako dete neće mrzeti samo sebe? Borim se da vidite pravu sebe i lepšu sliku. Videti "savršenu" verziju sebe svakako mora da utiče na sve nas. Setite se svojih baka i deka, jedino poređenje koje su imali oni tada bili su prijatelji oko njih. Sada imamo ceo svet, a pored svega toga imate i lažnu verziju "idealnog sebe" sa kojom možete da se uporedite. To ide u beskonačnost. Apsolutno mrzim ove filtere i želim da svi budu spaljeni do temelja! Ko je sa mnom? - uptala je ona na Instagramu.

Samo pojedini od čak 213.000 njenih pratilaca podržali su takav stav. 

- I ja se apsolutno slažem! Ukinuti filtere! -

- Uz tebe smo!! -

- FIlteri su toliko pogrešni -

- Iskreno se nadam da do vremena kada moje dete odraste filteri više neće biti aktuelni -

- Mogu samo da se molim da mnoge devojke dođu do ove tvoje objave i vide je! -

- Morate zavoleti sebe bez filtera, to je jedina istina! -

- Niko nije savršen! - glasili su samo neki od komentara. 

 

 

Izi je poznata kao neko ko ne krije ništa. Tako se među njenim objavama može zateći mnogo onih na kojima je našminkana, ali bez tečnog pudera kojim bi zakamuflirala akne. Fotografiše se i opuštenog stomaka, bez poziranja u 101 varijanti kako bi "izvukla" 2-3 prihvatljive fotografije.

Rodžersova apeluje da svi moraju da prihvate sebe onakvim kakvi jesu, u suprotnom bi se mogla stvoriti nerealna očekivanja prilikom čega bi pojedinci zapali u tešku depresiju. Ta hrabra devojka se fotografisala sa svojim dečkom koji je na slici izgleda pokušao da je lizne po obrazu, a ispod toga piše:

- Kada mi pošalju komentar da mi je lice odvratno i da je nemoguće da nađem dečka koji bi me poljubio u usta. Sve je u redu, on voli da me liže - napisala je Izi i svima zapušila usta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)