Roditeljstvo

REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO)

Skaj Šanel Foster je samo jedna od mama kojoj su predviđali da će joj beba imati određenu kilažu, da bi posle carskog reza nastupio tajac u bolnici.

25.01.2023 18:01

REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO)
TikTok-skyeshanellefoster

Mnogi su svedoci dolaska na svet beba čija kilaža u trenutku rođenja nije odgovarala onoj koju su predvideli lekariSkaj Šanel Foster je samo jedna od budućih mama kojoj su prognozirali da će roditi sina teškog oko 4 i po kilograma. Skaj je uredno vodila trudnoću, iako je vidno imala veći stomak. Međutim, svi su joj govorili da je veličina trudničkog stomaka individualna i da zavisi od mnogo činilaca, tako da u velikoj meri ne zavisi od težine bebe.

Skaj je trebalo da se porodi 13. novembra. Nju su već 8. novembra zadržali u bolnici i carskim rezom su je porodili 11. novembra u terminu. Dolazak na svet njenog sina je zbunio mnoge, a sestre i lekari su rekli da će dugo pamtiti taj carski rez.

- Lekari su mi rekli da će moj sin biti težak oko 4 i po kilograma. Međutim, u trenutku porođaja moj sin je rođen sa kilažom koja je bila oko 5 i po kilograma. Totalno je bio oformljen i mnogo veći od svih ostalih beba na odeljenju. Ostala sam nekoliko dana u bolnici i ceo boravak opisala bih kao apolutno odvratan. Ceo porođaj je prošao traumatično, ali ukoliko bih morala da biram da prođem kroz sve isto kako bih rodila svog sina, bez problema bih ipak opet prošla sve do detalja - rekla je Skaj, a preneo Sun.

Ta mama je veoma brzo završila na stranicama portala budući da je mnoge iznenadila činjenica da je Skaj po izlasku iz bolnice novoređenče, koje je tada već imalo oko 6 kilograma, direktno obukla u veličinu garderobe koda odgovara detetu od 2 godine. 

- Prijatelj mi je rekao da mu ćerka, koja ima 5 meseci, ima manju kilažu od mog sina. U narednih mesec dana je imao više od 6 kilograma, tako da smo odmah prešli na garderobu koja je veća od one predviđene za bebe od godinu dana - objasnila je ta mama.

Snimak njene trudnoće na TikToku ima blizu 95.000 pregleda, a komentrai se samo nižu.

- Kako je tek bilo ženi koja je rodila dete od 5 i po kilograma - pitao se jedan zbunjeni pratilac, da bi mu mama Skaj uz smajlije odgovorila da je dečak rođen carskim rezom.

A onda su usledile salve reakcija. 

- Gledam tvoj video i sve više i više se brinem da ću i ja roditi mali tenk -

- Nemojte da me plašite, i moja ćerka koja treba da se rodi navodno ima oko 4 i po kilograma -

- Moj sin je trebalo da ima između 4 i po i 5 i po kilograma, da bi se ispostavilo da je na kraju imao svega nešto više od 3 kg na rođenju -

- Takođe, prognoze za moju bebu su bile 4-5 kg, da bi se ona rodila sa 2.700 grama -

- Način na koji ga lekari vade iz stomaka je najsmešniji -

- Prava beba džin - pisali su ljudi u komentarima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Neko

26.01.2023 09:09

Zamislite koja je to greška ...za celi kilogram...a ovamo se diče raznim testovima za otkrivanje anomalija, bolesti i slično. Svašta, samo bacanje para.