Zanimljivosti

PEVAČICA OTKRILA DA JE BOLESNA! Svet u šoku, taman se pokrenula i vratila karijeru, a došlo je ovo: Priseljena sam da puzim! (FOTO)

Britanska pevačica je tokom nastupa u Las Vegasu otvorila dušu i priznala da joj nije dobro.

06.01.2023 22:01

PEVAČICA OTKRILA DA JE BOLESNA! Svet u šoku, taman se pokrenula i vratila karijeru, a došlo je ovo: Priseljena sam da puzim! (FOTO)
Printscreen/Youtube

Poznato je da su svetske zvezde u cilju da se približe publici počele da obelodanjuju svoje probleme, među kojima su na prvom mestu oni zdravstveni. To je nedavno učinila i pevačica Adel (34) koja se posle nedavnih problema sa glasnim žicama na nastupu u Las Vegasu požalila posetiocima da pati od još jednog veoma ozbiljnog zdravstvenog problema. Naime, britanska pevačica anđeoskog glasa je tako šetajući po bini, počela delimično da posrće i vidno da šepa. Izvinila se prisutnima i objasnila da trenutno pati od teškog oblika išijasa zbog kog se jedva kreće, ali kao i svaki pravi profesionalac nije želela da otkaže nastupe.

Tokom programa "Vikendi sa Adel" u Koloseumu, zvezda se našalila da je zbog bolnog išijasa "prinuđena da puzi ovih dana". Naime, ta bolest izaziva bol koji se širi od donjeg dela leđa i ide niz nogu sve do prstiju, zbog čega je mlada umetnica, po sopstvenom priznanju, nekada prinuđena da od siline bolova puzi. 

To je, podsetimo, samo jedna u nizu Adelinih ispovesti. Ona se nedavno požalila i da još nije prebolela razvod od bivšeg supruga Simona Koneckog, koji se dogodio 2019. godine. Neposredno posle razvoda Adel je redovno posećivala psihoterapeuta, ali je nedavno shvatila da se ne oseća psihički dobro.

- Ponovo sam krenula na terapiju jer nisam išla nekoliko godina. Međutim, morala sam opet da počnem. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali u međuvremenu sam prestala da budem odgovorna za sopstveno ponašanje i stvari koje sam rekla - priznala je pevačica pred milionskim auditorijumom.

Otkrila je i da joj je neophodna psihoterapija kako bi dala sve od sebe na narednim nastupima i suočila se sa tremom za koju niko nije mogao ni da pretpostavi da uopšte kod nje postoji.

- Moja ovonedeljna terapija je bila zaista zanimljiva. Radilo se o predstojećim koncertima. Uvek sam tako emotivna. Volim da pravim muziku, ali postoji nešto u nastupu uživo što me užasava i ispunjava me strahom - iskrena je bila pevačica, koja je potvrdila kako intenzivno radi na prevazilaženju straha od javnih nastupa.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)