Zanimljivosti

NAKON 40 GODINA OTKRIVENA ŠOKANTNA TAJNA MAJKLA DŽEKSONA: Zvezda spota za pesmu Triler otkrila šta joj je pevač radio, pa pomenula ogromnu svotu novca koja joj je data!

Ola Rej je imala tu sreću da bude izabrana kao statista u spotu popularnog kralja popa i otad joj se život promenio, a evo kako danas izgleda.

06.12.2022 21:01

NAKON 40 GODINA OTKRIVENA ŠOKANTNA TAJNA MAJKLA DŽEKSONA: Zvezda spota za pesmu Triler otkrila šta joj je pevač radio, pa pomenula ogromnu svotu novca koja joj je data!
YouTube/printscreen/ Michael Jackson

Spot Majkla Džeksona za numeru “Thriller” snimljen je pre tačno 40 godina i proslavio je svetski poznatog pevača. Ola Rej (61) je tada imala 21 godinu i izabrana je među stotinu drugih devojka da glumi u spotu. Ona je čak napisla i knjigu o iskustvu sa dvonedeljnog snimanja spota, a očigledno je da bi malo ko danas i naslutio da je upravo to devojka koju je u spotu u vidu zombija proganjao Majkl. Uoči 40. godišnjice od snimanja spota Ola je pozirala sa osmehom od uva do uva uz knjigu u kojoj se nalaze eksplicitni detalji sa snimanja. Delić atmosfere ona je poverila za Dejli mejl televiziju, a preneo je Sun.

- U spotu me je Majkl prvi put poljubio, a ja sam njega poljubila tada prvi put u obraz. Svi smo bili zapanjeni koliko savršeno pleše, skinuo se do pola go i plesao kada smo vežbali koreografiju i nisam mogla da skrenem pogled sa njega. Rekao mi je da svratim do njegove garderobe da proćaskamo i jedan sam se zaista uputila tamo - zagolicala je maštu gledalaca Rejeva.

 

Afera koja je usledila trajala je pune 2 nedelje koliko je trajalo i snimanje spota. 

- Po dolasku u kamp prikolicu zatekla sam Majkla i tada smo se drugi put poljubili. Ne smem da vam oktrivam sve detalje kako biste kupili moju knjigu. Samo mogu da vam kažem da se Majkl ispred mene ceo skinuo, posle toga je usledilo ono očekivano. Samo bih rekla da me je ta intimnost sa njim tokom snimanja spota veoma usrećila i rado je se sećam i danas - otrkila je detalje Rejeva.

Ona se nadovezala u priči o najpoznatijem pevaču i objasnila kakav je bio Majkl na početku karijere.

- Izgledao je jako nevino i neiskvareno, bio je prava duša od čoveka. I dan danas kada čujem optužbe na njegov račun, mogu da potpišem da on nije nikoga zlostavljao. Takav utisak je ostavio na mene, da on to ne bi mogao da uradi - istakla je zvezda spota “Thriller”. Knjiga je po njenim rečima navodno "planula", a gledaoci su komentarisali da sadašnja Ola nije ni nalik devojci iz spota.

 

 

 

 

Ipak, Ola je objasnila da su joj organizatori ostali dužni veliki novac.

- Potpisala sam ugovor o snimanju spota na zaista veliki iznos, a dobila sam svega 2.500 dolara. Ostatak mi je obećan “kasnije”, a to se oteglo. Tragično je što je Majkl preminuo 2009. godine. Samo do juna 2010. godine taj video je zaradio blizu 93 miliona dolara i još 78 miliona dolara od DVD prodaje - objasnila je ona.

Ola je rekla da joj je obećano 4,2 miliona dolara, ali dobila je svega nešto manje od 200.000 dolara i to u roku od 35 godina. Ona je  2012. godine dobila parnicu kojom je osvojila pravo na dodatnih 75.000 dolara, ali ju je parnica koštala 20.000 dolara. Sada rešila i da sve to pretoči iz reči u delo i to u vidu knjige “The Thrill of it all”, koja govori o celom njenom iskustvu sa Majklom, sa kojim posle dve nedelje snimanja nije ostala u emotivnoj vezi.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)