Zanimljivosti

SENIDA POKAZALA DUBOK DEKOLTE, a ispod grudi izvirili flasteri, svi se pitaju šta joj se desilo? (FOTO)

Slovenačka pevačica osvanula oblepljena flasterima, a fanovi se uplašili za njeno zdravlje.

27.12.2022 14:01

SENIDA POKAZALA DUBOK DEKOLTE, a ispod grudi izvirili flasteri, svi se pitaju šta joj se desilo? (FOTO)
Instagram-senida_h

Slovenačka kantautorka Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah (37), već nedeljama brine fanove, a razlog je njeno zdravstveno stanje. Ona je pre nekoliko dana otkazala nastupe zbog bolesti. Izgleda da se u međuvremenu oporavila, a poslednji nastup imala je juče. Tom prilikom ponela je specifičan beli stajling, koji je oduševljeno prokomentarisala i pevačica Lepa Brena.

Senida se odlučila za beli sako koji je ponela bez ikakvog brushaltera, a dubok dekolte je bio i više nego očigledan. Pevačicini fanovi na društvenim mrežama nisu mogli a da ne primete jedan detalj na fotografiji koju je objavila, a to je bio flaster ispod grudi. Sako je ukompletirala uz bele pantalone i kaiš sa cirkonima, uz koji je pak ponela patike. Bela kapica na glavi koja je imala i mrežicu preko celog lica dali su poseban efekat celokupnom stajlingu. Pevačica je poznata po retro načinu šminkanja, koji se uglavnom svodi na crveni karmin koji dočarava stari holivudski glamur, što je i ovaj put bio slučaj.

 

 

Fanovi su ostali zatečeni pre nedelju dana nakon saopštenja da su njeni nastupi otkazani. Pevačica se potom javila fotografijom iz bolničkog kreveta i napisala da se oseća dobro i zahvalila se na lepim željama. Od tada je prošlo nedelju dana, a ona je ubrzo ponovo počela da nastupa.

Senida nije otkrila kakva je procedura bila u pitanju, ali joj je u komentaru ispod posta, jedna obožavateljka napisala da je „kraljica laparoskopije” i da joj želi brz oporovak, na čemu joj se pevačica i zahvalila. Naime, laparoskopija je hirurška dijagnostička procedura kojom se pregledaju organi unutar stomaka. To je niskorizična, minimalno invazivna procedura koja zahteva male rezove, a može se koristiti za lečenje različitih trbušnih organa. Sudeći po snimcima sa pevačinih poslednjih nastupa, čini se da se prilično brzo oporavila. Mnogi su zaključili da su flasteri upravo zbog toga.

 

 

Slovenačku pevačicu prati 389.000 pratilaca, a veliki broj poželeo joj je brz oporavak.

"Jedna je Sinida"

"Kraljica!"

"Prelepa si  ženo!"

"Koliko si slatka, pojeo bih te"

"Laparoskopija, a već na nastupu, bogami, dobra si"

"Nedavno sam imala laparoskopsku operaciju žuči, vidim i ti isto...samo ja sam bila nesposobna za život nedelju dana bar, a ti kidaš već"

" Dušo, vodi računa o zdravlju! Volimo te" - bili su samo neke od reakcija zabrinutih fanova.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)