Zanimljivosti

SANJA VUČIĆ NOVIM OBJAVAMA IZAZVALA BES LJUDI: Kakva je to poza, ovo je za bordel, sledeći je Onli fans! (FOTO)

Nekadašnja članica grupe Hjurikejn otpočela solo karijeru u kojoj ređa hit za hitom, ali njene nove fotografije razočarale su fanove na Instagramu.

05.12.2022 15:01

SANJA VUČIĆ NOVIM OBJAVAMA IZAZVALA BES LJUDI: Kakva je to poza, ovo je za bordel, sledeći je Onli fans! (FOTO)
ST/D. Kadić

Pevačica Sanja Vučić je nakon "raspada" glupe Hjurikejn smelo otpočela solo karijeru, a njeni hitovi "Omađijan" i "Đerdan" broje milionske preglede. Međutim, ona je juče objavila serijal fotografija na Instagramu i naišla na priličnu osudu fanova. Pevačicu anđeoskog glasa prati čak 468.000 ljudi, a može se videti mnoštvo negativnih komentara na račun njene najnovije objave. Fotografije je ipak za nepun dan lajkovalo više od 40.000 ljudi.

Sanja se fotografisala u ne toliko primamljivom ambijentu koji je najviše ličio na toalet. U tom prostoru se potpuno neočekivano našao trosed na kome je Sanja klečala, dok je na sebi imala samo minijaturnu crvenu haljinicu koja jedva da je prekrivala pevačicin donji veš. Celu provokativnu kombinaciju ispratile su i sandale ogromnih platformi i širokih potpetica.

Vučićeva je dugu crvenu kosu zalizala iza ušiju kako bi joj padala niz leđa, dok je primetna i adekvatna šminka. Ipak, ceo stajling ostao je u senci poze koju je Vučićeva zauzela prilikom fotografisanja. Ona je, naime, klekla na kolena dok se rukama pridržavala za naslon troseda, što se mnogima nije dopalo.

Usledili su mnogobrojni komentari. 

- Ti si lepa i talentovana devojka, mislim da ti je ovako nešto nepotrebno -

- Zar ti sad ovo treba... -

- Ne zna se šta je gore da li enterijer ili ... -

- Ovo više nemoj da radiš, imaš stas i glas, ovo ti je sasvim nepotrebno -

- Čemu ovo mici ... ti si pevačica, a ne... -

- Ti imas glasčinu, neka se guze ove što nemaju -

- Svaka čast, sve poštujem, ali ova slika je ko iz letnje kuhinje gde je moj brat pravio neko veče kobasicu -

- Što je odvratno! -

- Koja je poenta ovih fotki? -

- Naše devojke su postale jeftine starlete željne pažnje od pogrešnih ljudi! Tako izgledaš jeftino Sanja, a tebi barem to nije trebalo nikako -

- Evo na šta te natera solo karijera -

- Ajmo Sanja Onli Fans -

- Ništa dalje od bordela - bile su samo neke od reakcija razočaranih fanova.

Iako je Sanja nedavno započela solo karijeru i izbacila prvu pesmu "Omađijan", ipak se odlučila da joj sledeći singl bude duetska numera i to sa popularnim izvođačem Nuccijem. Tako je pre 5 dana svetlost dana ugledao i spot za pesmu "Đerdan" koja je pobrojala salve pohvala. 

Pevačica zavidnih glasovnih mogućnosti u spotu nosi bundu koju je samo pojasom vezala u struku, a primetna je i nadogradnja kose koja je ponovo crna i doseže skoro do poda.

BONUS VIDEO:


Komentari (0)