Zanimljivosti

IVA ŠTRLJIĆ POKAZALA GRUDI: Svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Glumica je pozirala u sakou koji je obukla na golo telo i tako ugrejala hladne decembarske dane brojih fanova.

05.12.2022 11:04

IVA ŠTRLJIĆ POKAZALA GRUDI: Svi se pitaju samo jedno! (FOTO)
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Iva Štrljić, ćerka legendarnog glumca Milana Štrljića, u poslednje vreme privlači pažnju objavama na svom Instagram nalogu. U jednoj od poslednjih ona je postavila fotografiju na kojoj je prilično golišava u gornjem delu tela, pa je raspalila maštu brojnih fanova. Glumica je poznata po dugoj loknastoj plavoj kosi, ali ovoga puta lokne su izostale, a frizura je bila isfenirana na ravno i sa šiškama koje su poslednjih meseci postale njeno glavno obeležje. 

Opredelila se za komplet u vidu crnih uskih pantalona ravnih nogavica uz koji je išao crni strukirani uži sako. Delovao je kao da je u kompletu sa pantalonama. Sako je imao beli porub oko revera, kao i na džepu, a Iva ga je uparila uz crne salonke visokih potpetica.

Ivin dekolte je ipak ukrao ceo šou i bio u prvom planu, a vidno je da glumica ispod sakoa ništa nema, pa čak ni brushlater. I pored toga njene grudi su savršeno stajale, pa su se pojedini pratioci zapitali kako je to pošlo za rukom zgodnoj glumici.

Stav je ovaj neodoljiv, važan začin ženstvenosti - napisla je Štrljićeva u opisu. 

Usledili su mnogobrojni komentari u kojima su se Ivini pratioci, između ostalog, pitali kako joj je pošlo za rukom da joj grudi stoje tako, pa u najmanju ruku, neobično. 

- Uvek sa stilom -

- Koliko si ti moćna ženska -

- Božanstvena, uvek savršena. Prelepo izgledaš! -

- Svaka čast na stavu, ledi Iva, a još više na dekolteu, koji je jedan od najvažnijih začina ženstvenosti -

- Prezgodna! -

- Kave grudi! - ređale su se reakcije. 

Glumica je pre nekoliko dana objavila i fotografiju u bundi i tako najavila dolazak jednog od najvoljenijih meseci u godini, budući da se praznici bliže. 

- Koračajući u susret decembru - napisla je kratko Štrljićeva, a usledila je salva pohvala za izgled, šminku i frizuru. 

Inače, mnogo se spekulisamo u poslednje vreme da naša poznata glumica i njen otac Milan nisu u dobrim odnosima, što je ona nedavno negirala. Štrljićeva je na Instagram nalogu postavila očevu sliku iz mlađih dana, uz koju je objavila i srceparajući opis, pa sada više nema dileme da li su otac i ćerka u narušenim porodičnim odnosima. 

- Volim ovu tatinu fotografiju. Nekako, kad god bih pomislila na njega, uvek mi se baš ona oslikavala u mislima. Sve je na njoj, onaj lep komadić mladosti, radosti i nekog pitomog, mekanog, čistog pogleda na svet. Neka danas, tek tako, baš ona bude moja mala posveta svim tatama i ćerkama na ovom svetu, tatama koji su tu, tatama koji nisu, tatama koji brinu, tatama koji nedostaju, prezauzetim tatama, tatama sa malo vremena i tatama sa puno, onima koji su stalno prisutni, onima koje život i obaveze odvlače neumorno od kuće, kao i onima koji se trude da prkose svemu tome. Jednostavno tatama i ćerkama - napisala je Štrljićeva.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

bager

05.12.2022 12:29

Podnvila se ,,novi silikoni,,,

bg

05.12.2022 12:43

Kod mene u kraju ovo se ne zovu grudi .

Eto!

18.02.2023 18:02

Grozne vestacke lopte.