Zanimljivosti

MIA PROŠETALA GOLE GRUDI, reagovale i žene: Da li je moguće da su takve? (VIDEO)

Pevačica je promovisala jedan odevni predmet koji je ostao u senci njenih razgolićenih grudi koje su ispale i bile u prvom planu.

02.12.2022 14:05

MIA PROŠETALA GOLE GRUDI, reagovale i žene: Da li je moguće da su takve? (VIDEO)
FOTO: E stock

Pevačica Mia Borisavljević (38) i posle dva porođaja ima telo za desetku, a novim fotografijama je još jednom dokazala da je prava bomba. Fanovi se svaki put "hvataju za glavu" kad ona objavi nove fotke budući da je atmosfera na vrhuncu usijanja, a tako je bilo i ovog puta. Ona je na golo telo obukla narandžastu kožnu jaknu, koja je ipak ostala u senci bujnih Mijinih grudi o kojima sada svi pričaju. 

Pevačica je često nosila razne kreacije, ali čini se da nije objavila provokativniju fotografiju, osim ako se ne uzme u obzir činjenica da je pre nekokoliko godina čitav spot snimila potpuno obnažena.     

Mia je u donjem delu imala svilene pantalone boje kivija i sandale. Frizura joj je bila u vidu talasa, a šminkom je čitavom stajlingu dala poseban pečat. Iako se najčešće pojavljuje kao crnka, braonkasto-bakarne nijanse kose joj savršeno pristaju. 

Za novu kolekciju potrebno je hrabrosti, malo ludosti i puno slobode! - poručila je pevačica u opisu fotografija.

Za svega sat vremena usledilo je blizu 3.000 sviđanja i mnoštvo komentara, a čini se da su pojedinci od skoro pola miliona Mininih fanova jedva dočekali takve njene fotografije, pa nisu štedeli na komplimentima.

- Ma pusti ti kolekciju, vauuuuu kakva mačka! -

- Nerealna ženo -

- Fanstastična si! -

- Čista lepota, harizma i seksepil -

- Kao žena ti kažem da imaš prelepe grudi -

- Ajoooooj de me pogodi! -

- Tebi apsolutno sve odlično stoji, kao živa lutka si -

- Samo nastavi tako - ređali su se komentari među kojima nisu izostali ni oni da se ljudi pitaju da li su pevačicine grudi prirodne ili je ugrađivala silikone. 

Mia je pre par nedelja bila u centru skandala pošto je odbila da nastupi u jednom klubu u Mladenovcu, zbog čega je navodno ostavila i posetioce i gazdu diskoteke na cedilu. Borisavljevićeva, prema rečima navodnog izvora koji se tom prilikom našao na licu mesta, nije želela da izađe na binu, iako se uredno pojavila na ranije zakazanom nastupu.

Želela sam da nastupim, zato sam i došla i bila spremna da izađem na binu, ali je vlasnik diskoteke došao pre nastupa i saopštio da nema novac da plati ono što je dogovoreno. Zapravo da ima, ali ne može. Da da, tim rečima, rekao je i da razmišlja da otvori svadbeni salon umesto diskoteke, jer mu već nekoliko vikenda ne ide posao, pa je najbolje da vrati ljudima pare od prodatih karata, a da mi ne nastupimo. Otišli smo bez skandala, jer je to bila njegova želja i odluka - objasnila je pevačica za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Skorpion

02.12.2022 14:55

Oduvek je bila lepa i sto je jos vaznije nikad oko nje nikakav skandal.