Zanimljivosti

JELISAVETA, ŠTA TI JE TO ISPALO? Svi bruje o glumičinim grudima u izazovnoj pozi! (FOTO)

Atraktivna supruga Miloša Teodosića ponovo je svoje fanove na Instagramu počastila atraktivnim fotografijama.

09.11.2022 13:09

JELISAVETA, ŠTA TI JE TO ISPALO? Svi bruje o glumičinim grudima u izazovnoj pozi! (FOTO)
FOTO: ATA images

Supruga košarkaša Miloša Teodosića, glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, ne prestaje da izaziva pažnju gde god da se pojavi. Ovoga puta u prvom planu bile su njene grudi, tačnije dekolte koji je više otkrivao nego pokrivao. Ona je tako juče na Instagramu objavila fotografiju koja je za kratko vreme pobrala brojne simpatije. 

Jelisaveta je pozirala u kratkom zebrastom topu koji je ponovo oktrivao stomak zgodne glumice, dok je u donjem delu imala izbledele farmerice. Preko topa usledila je končana bluza od svetlucavog materijala, koja je imala čisto dekorativnu svrhu.

Jelisaveta je objavila i set fotografija od kojih se prilikom jednog poziranja i vidno savila i istakla grudi u prvi plan na radost brojnih fanova. Komentari nisu izostali, a pevačica Milica Todorović i glumica Nina Janković bile su i prve koje su pohvalile glumičin izgled.

- Prelepa ženo -

- Boginjo -

- Vau, kakva mačka -

- Najlepša glumica -

- Zna li Teodosić šta ima? -

- Prelepa si -

Da Jelisaveta voli da pozira bez brushaltera dokazala je više puta, pa je tako nedavno objavila i fotografije iz lifta. Na njoj se vidi da je glumica u crnoj haljini koja je u gornjem delu u vidu korseta. 

Takođe, pre nekoliko dana je objavila i fotografije sa psom Ljubicom, ali izgleda da je ljubimac ostao u drugom planu u odnosu na Jelisavetino poprsje koje je ponovo bilo u minijaturnom korsetu.

- Vau, prelepa si -

- Ljubica će uskoro dobiti italijansko državljanstvo i pasoš -

- Kakva raskošna lepota -

- Izvini, ali ja Ljubicu nisam ni prometila - bile su samo neke od reakcija.

Jelisaveta je ulicama Bolonje pre nekoliko dana prošetala i specifičnu dnevnu kombinaciju, a za tu priliku obukla je majicu sa prorezima na grudima. Međutim, nije samo to ono što je zadivilo pratioce, već torbica od krokodilske kože o kojoj mnoge dame maštaju. U pitanju je model marke „Hermes“ koji košta čak 10.279 evra.

instagram-jagodenamagli

Skupocena Hermes torbica

Bonus video:

Komentari (0)