Zanimljivosti

BIKOVIĆ SE RAZGOLITIO, žene "poludele", spominje se i nudistička plaža! (FOTO)

Posle napornog angažmana po kišovitim šumama Srbije mladi glumac je dobio zadatak da snima na egzotičnoj plaži, čemu se veoma obradovao kao i njegove obožavateljke.

05.11.2022 21:01

BIKOVIĆ SE RAZGOLITIO, žene "poludele", spominje se i nudistička plaža! (FOTO)
Tanjug/AP

Glumac Miloš Biković podjednako je popularan u našoj zemlji, kao i u Rusiji, pa je tako najnovijom objavom na Instagramu razveselio fanove iz obe zemlje. Ovog puta on se razgolitio na opštu radost pripadnica lepšeg pola budući da boravi u Dubaiju gde visoke temperature dozvoljavaju uživanje u autfitima bez majice.      

- Volim kad u scenariju piše: "Lokacija: egzotična plaža”. Ne znam koliko je Dubai egzotičan, ali je prilika da se okupam u moru - napisao je Biković uz fotografije na kojima je sveže ošišan i sa naočarima za sunce očigledno krenuo put plaže.

Fotografija je za nepun dan dobila blizu 35.000 sviđanja, a koliko je Miloševa popularnost velika u Rusiji svedoče i brojni komentari upravo na ruskom jeziku. Obožavateljke su pohvalile njegov izgled, ali i neosporni talenat srpskog glumca i poručile mu da ne izostanu još neke "vruće" fotografije ukoliko ga put navede ka nekoj od nudističkih plaža. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Biković, inače, nema pauza u snimanju, a primer za to je i njegova objava s drugog kraja sveta koja je nastala pre svega nedelju dana. On je, naime, snimao u Beogradu pre nedelju dana i to po veoma nepristupačnom terenu zbog uloge u filmu "Izolovan", a objavio je fotografije na kojima je u zimskoj jakni zakopčanoj do grla.

- Volim ovakve momente - kratko je napisao Miloš.

U nastavku fotografija na kojima se popularni glumac smeje od uva do vida vidimo i ostatak glumačke ekipe, kao i kaskadere koji su u kišnim kabanicama i sa kapama, tako da ne sumnjamo da su mu egzotične plaže Dubaija dobro došle posle takvog ambijenta u domovini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Miloš se, podsetimo, za sve u svom životu izborio sasvim sam, što je više puta naglasio, budući da nije imao nikoga da ga “pogura”.

- Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnijeg tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti, ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve, takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa - rekao je Biković za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Fanove podjednako koliko i njegova filmska ostvarenja privlači i Bikovićev privatni život. On ne krije da je bio u vezama s brojnim glumicama, dok trenutno uživa u ljubavi s lepom pravnicom Ivanom Malić. Sa Ivanom je ove godine obišao i neke od prestižnih egzotičnih destinacija poput Maldiva i Balija, tako da će mu i Dubai nesumnjivo prijati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)