Zanimljivosti

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE O KARIJERI MILOŠA BIKOVIĆA U RUSIJI: Bio je žrtva ljubomore koja je mogla da ga uništi!

Jedan od naših najpoznatijih glumaca imao je ozbiljan problem nakon snimanja filma "Led" u kom je imao glavnu ulogu.

24.10.2022 16:30

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE O KARIJERI MILOŠA BIKOVIĆA U RUSIJI: Bio je žrtva ljubomore koja je mogla da ga uništi!
Tanjug/AP

Miloš Biković, najpopularniji je glumac ne samo kod nas, već i Rusiji. Njegova uloga u ostvarenju "Led" bila je posebno zapažena, kao i veza s glavnom glumicom u tom ostvarenju, Aglajom Tarasovom. To se pak nije dopalo svima, a posebno ruskom glumcu Aleksanderu Petrovu. On je tumačio lik Saše u pomenutom filmu i nimalo mu se nije svidelo što je na naslovnici osvanuo Biković sa Tarasovom i to bez njega. Petrovu je karijera u tom trenutku išla silaznom putanjom, pogotovo zbog pojedinih serija čiji nastavak nikada nije snimljen. Mladi Biković koji se trudom i harizmom izborio da osvoji srca mnogih Rusa, kao i Tarasove, zato mu je bio trn u oku.

Petrovu je u „Ledu“ zasmetalo nekoliko stvari. Prva je bila ta što je Biković na promo-materijalu za film stavljan u prvi plan, uz očiglednu poruku marketinških stručnjaka da će on bolje "prodati" taj film od Petrova. Druga stvar koje se Aleksander pribojavao bila je i Bikovićeva veza s glavnom glumicom Aglajom, kao i velika popularnost koju su njih dvoje imali kao par u ruskoj javnosti. Pojedini očevici su smatrali da je netrpeljivost između Aleksandera i Miloša bila tolika da još tokom početnog dela Aleksander nije hteo Bikovića tokom zajedničkih scena ni da pogleda, pišu ruski mediji, a prenosi portal Filmitv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

 

Sve to je dovelo da se netrpeljivost među glavnim glumcima „Leda“ prenese i na njihov privatan odnos, makar od strane ruskog glumca. Petrov je navodno krenuo u snažnu kampanju protiv Bikovića, što je za rezultat imalo da se Miloš ne pojavi u nastavku filma. Ipak Aleksander se nije preterano proslavio nastavkom "Leda", tako da je i dalje tek 3. po popularnosti u rodnoj zemlji, dok je Biković i dalje prvi.

Svetlana Balanova, generalna direktorka “NMG media holdinga”, koji stoji iza filmova “Led” i “Led 2”, najavila je planove za pokretanje produkcije trećeg dela ruske sportske drame, iako još nije poznato vreme početka radova na projektu.

- Imamo filmski studio Hidrogen, koji sada ima nekoliko veoma interesantnih projekata u produkciji. Lansiraćemo “Led 3”. Nadam se da će ovi projekti, kada budu objavljeni, ostvariti dobru zaradu i podržati našu bioskopsku industriju – rekla je Balanova za rusku Gazetu.

 

 

Film “Led” u režiji Olega Trofima izašao je 14. februara 2018. i prvog dana prikazivanja zaradio je oko 3 i po miliona evra. Dve godine kasnije, Žora Кrižovnikov režirao je drugi deo priče o umetničkoj klizačcii Nadiji (Aglaja Tarasova) i hokejašu Saši (Aleksandar Petrov). Petrov je ranije najavio da će pauzirati u filmskoj karijeri, pa se spekuliše da bi u trećem delu mogao ponovo da se pojavi Biković.

Podsetimo, Miloš Biković i Aglaja Tarasova stavili su tačku na emotivnu vezu proleća 2018. godine, iako su mnogi mislili da idu u pravcu oltara. Njih dvoje su putem društvenih mreža i potvrdili tu vest.

- Prijatelji! Da bi se izbegle nepotrebne spekulacije i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog komplikovanih rasporeda i stalnih putovanja. Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da ovi minuti nisu bili dovoljni. I dalje se poštujemo i volimo i ostajemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se vašoj podršci i razumevanju i hvala vam na svim toplim rečima koje ste imali za nas tokom ovog srećnog perioda naših života - zaključuje se u saopštenju.

Miloš je poslednjih meseci u vezi sa atraktivnom pravnicom Ivanom Malić, sa kojom sada provodi svaki slobodan minut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)