Zanimljivosti

Jedna od najlepših žena sveta ljubila se s NOVIM DEČKOM NASRED ULICE! Konačno razotkrivena njena šema s Bred Pitom (FOTO)

Manekenka je razmenjivala nežnosti s poznatim di-džejem, a evo o kome je reč.

21.10.2022 20:01

Jedna od najlepših žena sveta ljubila se s NOVIM DEČKOM NASRED ULICE! Konačno razotkrivena njena šema s Bred Pitom (FOTO)
Foto: Shutterstock

Manekenka Emili Ratajkovski, koja je po mnogim nezvaničnim izborima proglašena jednom od najlepših žena sveta, ima novog dečka i to nije poznati holivudski dasa Bred Pit, čime je konačno razotkrivena njihova šema. Naime, kako stvari stoje, to dvoje su samo prijatelji zbog čijih su učestalih viđanja u prethodnom periodu mediji bili uvereni da je nova romanska na pomolu. 

Međutim, ma koliko su mnogi želeli da veruju da je popularni glumac posle razvoda od Anđeline Džoli sreću pronašao u zagrljaju taze razvedene manekenke, to se ipak nije desilo. Možda su se Bred i Emili družili po svetskim metropolama, ali on nije čovek koga su paparaci uhvatili da ljubi zgodnu lepoticu. Emili je nedavno otkrila da je singl i da uživa u samačkom životu.

Odnedavno sam slobodna prvi put u životu i jednostavno osećam da na neki način uživam u tome. Nisam previše zabrinuta oko toga kako će me ko doživeti - rekla je lepotica za magazin Vanity Fair.

Uprkos tim rečima od pre samo nekoliko nedelja, u njenom u životu se ipak pojavila nova ljubav. Emili je tako pre nekoliko dana uslikana na romantičnom dejtu u restoranu, gde je pri izlasku pao i poljubac. Potom je vešto oko paparaca zabeležio i njihovu vožnju motorom i šetnju. Muškarac koji je osvojio srce zgodne glumice je di-džej Orazio Rispo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dopemgz2

On je rođen i odrastao je u Njujorku, a ima dvadesetogodišnju karijeru di-džeja. Pored toga drži i vodi legendarni Halcyon Record Shop u Bruklinu. Kreirao je i aplikaciju Sprokit, koja ima za cilj da povezuje bivše zatvorenike sa novim poslodavcima. Po svemu sudeći buntovno-preduzimački duh markantnog di-džeja izuzetno je prijao poznatoj lepotici.

Manekenka koju je pre desetak godina proslavio spot Robina Tika za pesmu Blured Lines je u međuvremenu stekla zvezdani status modela. Poznata je po zanosnim oblinama, autorka je knjige eseja koja se tiče upravo njenog tela naziva "My Body", a odnedavno je i voditeljka podkasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gossipbih (@gossipbih)

Njen profesionalni, ali i lični uspon, krenuo je, čini se, nakon što se pre 3 meseca razvela od Sebastiana Ber-Maklarda, koji ju je varao, a  sa kojim ima jednoipogodišnjeg sina Silvestera Apola Bera. 

Inače, prvi put se pojavila na naslovnici erotskog magazina, a sada se bavi aktuelnim pitanjima ženskog zdravlja i podupire pravo pripadnica nežnijeg pola da izraze svoju seksualnost. Izjašnjava se kao feministkinja, zbog čega je dosta puta i podržavana i prekorevana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Models (@on1y_models)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)