Zanimljivosti

OBJAVILA FOTOGRAFIJE U NEGLIŽEU PO SNEGU: Grudi u prvom planu i razgolićene noge, ali su je fanovi razapeli zbog jednog detalja! (FOTO)

Lepa brazilska manekenka Alesandra Ambrozio pozirala je u srcu poznatog skijališta u Juti, ali je fotografija njenog polugolog tela prekrivenog samo bundom bila u drugom planu zbog jedne stvari.

25.12.2022 12:01

OBJAVILA FOTOGRAFIJE U NEGLIŽEU PO SNEGU: Grudi u prvom planu i razgolićene noge, ali su je fanovi razapeli zbog jednog detalja! (FOTO)
YouTube/Printscreen

Odavno je poznato da manekenke znaju dobro da uživaju dok imaju snimanja po obalama tropskih rajeva, ali čini se da supermodelu i nekadašnjem Viktorijinom anđelu, Alesandri Ambrozio (41), ne smeta ni da se tokom fotografisanja lepo provede i na destinacijama okovanim snegom i ledom i to iako je polugola. Ona je, naime, na svom Instagramu objavila fotografije u negližeu, preko kog je samo nonšalantno prebacila bundu. Na radost brojnih pratilaca jačeg pola, njene grudi su bile u prvom planu, budući da ih je prekrivao samo bordo minijaturni kombinezon, dok su pažnju privukle i njene golišave, duge noge.  

Bujno poprsje i ostali delovi tela su došli do izražaja, a preko maltene golog tela Alesandra je samo prebacila bundu od raskošnog belog krzna koja je dosezala do polovine butina. Da je spremna za sneg govori i činjenica da je obula bele čizme predviđene baš za osvajanje planinskih vrhova, kao i belu kapu. 

- Ledeno, ledeno, dušo - napisala je ona u opisu slike, na šta je malo ko obratio pažnju.

Usledile su mnogobrojni komentari fanova popularne manekenke, koja ih ima čak 11,5 miliona na Instagramu. 

- Čak i na smrzavanju je prelepa -

- Svakako topiš svaki led -

- Mislim da se sav led otopi tamo gde ona kroči -

- Gledam silne ove lepotice po snegu i ledu, imam samo jedno pitanje: Vi ne osećate hladnoću? -

- Previše snega na vreloj fotki - ređale su se pohvale. 

Ipak, najveći broj komentara sadržao je pitanje da li je na Alesandri pravo ili lažno krzno.

- Nemoj mi samo reći da nosiš pravo krzno -

- Znaš li koliko životinja je stradalo zbog te tvoje bunde? -

- Alesandra, ti si bogata i produhovljna žena, molim te nemoj da nosiš pravo krzno -

- Mnogo lepša bi bila da si jednostavno ogrnula kaput ili jaknu! -

- Ova fotogtafija je podrška svima koji vole prirodno krzno, molim da se ukine - bile su samo neke od reakcija po pitanju krzna koje je zasenilo čak i Alesandrinu lepotu.


Inače, lepa Brazilka je trenutno u vezi sa manekenom Ričardom Lijem, a ona često objavljuje fotografije na kojima su njih dvoje zagrljeni. Par se zabavlja od februara prošle godine, tačnije od kada se maneknekna rastala od tadašnjeg dugogodišnjeg dečka, Džejmija Mazura.

Ambrozijeva je zadržala vitko telo i posle 2 trudnoće. Ima ćerku Anju, koja je nedavno napunila 14 godina, i sina Nou koji ima 10. Alesandra trenutno uživa u jednom od najluksuznijih skijalište Jute, Utah, gde se sobe u kojima je odsela kreću od oko 2.000 dolara po noćenju, prenosi Dejli mejl.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)