Zanimljivosti

SOFIJA MILOŠEVIĆ U ODEVNOM KOMADU SAMO ZA NAJHRABRIJE! Šta li je na ovo rekao Luka Jović? (FOTO)

Manekenka je bodrila naše momke tokom prvenstva u fudbalu, a kreacije koje je nosila u Kataru, uprkos strogim pravilima ponašanja u toj zemlji, sve su ostavljale bez teksta.

12.12.2022 15:01

SOFIJA MILOŠEVIĆ U ODEVNOM KOMADU SAMO ZA NAJHRABRIJE! Šta li je na ovo rekao Luka Jović? (FOTO)
FOTO: ST/P. Divac

Manekenka Sofija Milošević (31) je mama dvojice sinova, ali bi po njenoj idealnoj figuri to retko ko mogao i da pretpostavi. Ona je od 2019. godine u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem (24), a  zavodljivim objavama na društvenim mrežama neprestano raspiruje maštu javnosti. Na Instagramu je prati 613.000 ljudi, a ni jedna od najnovijih objava nije prošla nezapaženo. 

Ona je objavila post iz Katara i to u korset haljini koja je toliko kratka da jedva može poneti epitet haljine, dok su se mnogi zapitali da li je možda u pitanju duži steznik.

Iako se porodila ovog proleća, Sofija je uveliko dovela liniju u željenu formu, a njenoj platinastoj kosi i tenu savršeno pristaju puderaste i roze nijanse, pa se tako i ovog puta opredelila za haljinu u toj boji. Kreacija se vezuje na središnjem delu, kao i sa strane, a nije najjasnije da li je brushalter ispod haljine u istoj boji ili je on u skolpu kreacije. Pojedini su pak mislili kako to nije ni korset, još manje haljina, već je u pitanju steznik.

Nije bio zanemarljiv ni broj dušebrižnika koji su se zapitali gde se u sred Katara srpska lepotica uputila tako oskudno odevena. 

Sofija je možda i "zaboravila da obuče donji deo odeće", ali budući da poseduje takvo telo, ko bi joj zamerio. To svakako nije smetalo njenim pratiocima da je obaspu salvom pohvala. Objava je za nepun dan dobila oko 16.000 sviđanja, a jedna od prvih ju je pohvalila glumica Jelisaveta Orašanin i to gomilom zaljubljenih smajlija.

- Kraljica stila -

- Identično izgledaš kao Barbi lutka! -

- Neodoljiva si u toj haljinici -

- Volim ovaj post, divna si -

- Najlepša žena na svetu - ređali su se komplimenti na Instagramu. 

Najveći broj komentara bio je u vidu srca i gromova, dok su reči izostale. Da li je to zato što je izabranica fudbalera srpske reprezentacije ili su mnogi ostali bez teksta pri pogledu na Sofiju u korset-haljini.

Inače, manekenka je nedelju dana ranije podelila fotografiju verenika Luke kako se igra s njihovim osmomesečnim sinom. 

Sofija je sa sinovima od prvog dana učešća srpske fudbalerske reprezentacije u Dohi, gde je mahala srpskom zastavom i bodrila naše momke. Pošto su se vratili za Srbiju pognute glave, izgleda da je lepa manekenka na sve načine bila podrška Joviću, a po povratku u domovinu je rešila i da objavi neke od svojih najboljih izdanja iz Katara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)