Zanimljivosti

DA LI BISTE URADILI TRANSPLATACIJU OBRVA? Da, i to je moguće, evo kako izgleda čuvena manekenka koja se podvrgla toj intervenciji! (FOTO)

Supruga pevača Džona Ledženda otkrila je koje su sve prednosti metode koja košta između 3.000 i 8.000 dolara.

26.11.2022 21:01

DA LI BISTE URADILI TRANSPLATACIJU OBRVA? Da, i to je moguće, evo kako izgleda čuvena manekenka koja se podvrgla toj intervenciji! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Makenka i supruga pevača Džona Ledženda, Krisi Tajgen, želi da, kad god je to moguće, izgleda lepo i bez prevelike količine šminke na licu. Obrve su bitan deo mejkapa, budući da zaokružuju lice i daju poseban izraz. Mnogi bi se složili da celokupno lice može da poprimi drugačiji oblik u zavisnosti od obrva.

Zbog toga su se u poslednje vreme pojavile različite tehnike njihovog sređivanja - japanska metoda tetoviranja, mikropigmentacija, a najnovija, mada i najskuplja, jeste metoda transplatancije.

Tajgenova se, logično, opredelila za najskuplju medotu transplatacije koja košta od 3.000 do 8.000 dolara. Ona je na Instagramu objavila tim povodom seriju fotografija na kojima je pokazala nove obrve. One su, kako je objasnila, urađene transplantacijom kose sa potiljka, koja se potom stavljaju na lice i adekvatno skraćuje koliko je to neophodno.

instagram-chrissyteigen

Krisi Tajgen uradila transplataciju obrva

- Nikad se ne šminkam, sem kada to moram, tako da sam bila uzbuđena zbog transplantacije obrva - napisala je ona i označila doktora koji je uradio transplataciju, što je preneo i Allure.

Tajgenova je upozorila tinejdžerke da preterano ne čupaju obrve, čak i ako ponovo zavlada trend tankih obrva, budući da će u toj situaciji ostati bez njih. Upravo to se, kako je otkrila, dogodilo njoj.

Inače, to nije prva korekcija koju je Krisi imala na licu. Ona je podelila sa pratiocima da je nedavno prošla manju estetsku intervenciju kojom je "skinula" deo ispod jagodica i time dobila mršaviji izgled lica. 

instagram-chrissyteigen

Krsiti Tajgen zadovoljna rezultatima korekcija kojima se podvrgla

Transplatacija obrva je tako druga intevencija kojoj se Krisi u poslednje vreme podvrgla. Ona je na snimku naznačila i da će joj se obrve tek "preljuštiti" i dodatno izbledeti budući da sada ima i olovku na njima.

- Procedura je takva da Vam doktor prvo flomasterom iscrtava dlačice na obrvama da biste zajedno došli do rešenja koliko guste obrve želite da imate. Ja sam savršeno zadovoljna gustinom mojih. Svesna sam da će pojedini od vas burno reagovati, ali ne razumem ljude koji su previše uzbuđeni zbog svega što ja uradim. Opustite se, doživećete srčani udar - napisala je samouvereno nekadašnja manekenka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)