Ispovesti

POSLE POROĐAJA SAM U TRENU SMRŠALA 15 KILOGRAMA, potreban vam je samo muž! Atraktivna plavuša otkrila tajnu vitkog izgleda, njeni pratioci u šoku!

Nakon rođenja četvrtog deteta Karla Beluči rešila je da se "baci" na skidanje kilograma, ističući da joj nisu jasne žene koje idu u teretanu.

19.01.2023 18:01

POSLE POROĐAJA SAM U TRENU SMRŠALA 15 KILOGRAMA, potreban vam je samo muž! Atraktivna plavuša otkrila tajnu vitkog izgleda, njeni pratioci u šoku!
Prntscrn/YouTube

Zvezda sa društvenih mreža, Karla Beluči (41), tvrdi da je smršala zahvaljujući tome što sa svojim suprugom ima seksualne odnose dvaput dnevno i da ne razume žene koje troše bogatstvo u teretani. Kontroverzna majka četvoro dece kaže da je sada fascinirana svojim izgledom i da se oseća bolje nego ikada zato što je izgubila kilograme znojeći se u spavaćoj sobi.

Kako objašnjava, sve je počelo kada je dobila četvrto dete i želela da brzo izgubi višak kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Umesto odlazaka u teretanu, ona je intenzivirala intimne odnose sa suprugom i rezultati su ubrzo bili vidljivi.  

- Sve se svodi na odličan seks bez ijedne sesije u teretani. Sve te mame koje troše na stotine dolara na članarine u teretanama i salama za vežbanje, trebalo bi da traže povraćaj novca. Ja to zaista ne razumem. Samo se aktivirajte u spavaćoj sobi, barem dvaputa dnevno i to je odlično za vašu kondiciju, ali i vaš brak - savetuje Karla.

Ta lepotica objasnila je kako da budete kreativni u seksu i tako dobijete dvostruko zadovoljstvo.

- Seks mi je veoma bitan i volim ga, pa sam pomislila: "zašto ne bih to iskoristila kako bih smršala?". Menjajte poze, aktivirajte se u krevetu, dobro se oznojite i uživaćete, a kilogrami će se samo topiti. Uostalom, dokazana je činjenica da je seks dobar za um, telo i dušu - objasnila je Belučijeva.

Tokom trudnoće ona se dosta ugojila, toliko da je nosila garderobu veću za čak četiri konfekcijska broja, što je oko 15 kilograma više. Želela je da ponovo ima staru kilažu jer se loše osećala u svojoj koži.

- I dalje sam se osećala seksi jer me je moj muškarac uvek činio takvom, ali duboko u sebi nisam bila srećna. Moje lice je vitko i osećam se zdravo sa manjom težinom - otkrila je Karla.

Ona je na kraju dala još jedan savet svim novopečenim majkama koje prolaze kroz iste probleme kao i ona.

- Prestanite da pijete flašu vina svake noći dok gledate Netflik. Džaba vam je to što idete u teretanu kada posle vežbanja popijete kafu sa mlekom i kalorično piće - zaključila je ta lepotica.

Njeni pratioci uglavnom su prokomentarisali kako im njena priča zvuči krajnje neverovatno.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)