Brak i veze

ZAMOLIĆU DRUGA DA SPAVA SA MNOM I SA MOJIM DEČKOM, MOŽDA NAM TO VRATI STRAST: Šokantna ispovest očajne devojke, otkrila je koliko dugo nije imala odnose!

Iz očaja da je njen partner opet poželi, potražila je savet od stručnjaka, a potez o kom razmišlja mnoge je iznenadio.

28.12.2022 22:01

ZAMOLIĆU DRUGA DA SPAVA SA MNOM I SA MOJIM DEČKOM, MOŽDA NAM TO VRATI STRAST: Šokantna ispovest očajne devojke, otkrila je koliko dugo nije imala odnose!
shutterstock.com

Partnerski odnosi znaju da budu veoma komplikovani i zahtevaju obostrani i konstantni trud kako bi se veza održala. Osim rada na komunikaciji, veoma je važno održavati i intimni deo kako vam se odnos ne bi pretvorio u prijateljstvo bez strasti.

Upravo to se desilo jednoj devojci koja je svoju priču podelila javno i zatražila savet za, naizgled, beznadežnu situaciju u kojoj se našla. 

shutterstock.com

Devojka se požalila da u njenoj vezi već dugo nema strasti

- Moj dugogodišnji partner nije zainteresovan za seks sa mnom. Da li bi trojka pomogla? Da li da razmislim o tome da dovedem novog ljubavnika u našu spavaću sobu da začinim stvari? Imam jednu prijateljicu koja je nedavno otkrila da je radoznala da proba seks utroje. Možda bih mogla da je pozovem i pitam da nam se jedne večeri pridruži? Ponižavajuća je istina da se moj partner i ja nijednom nismo skinuli goli jedno pred drugim tokom cele 2022. godine. Nikakve bliskosti nije bilo među nama - počinje ispovest zabrinuta devojka, a prenosi Dejli Star.

Ona dalje objašnjava kako je iz želje da popravi odnos i rasplamsa strast učinila sve što je do nje, međutim, naišla je samo na grubo odbijanje s partnerove strane.

- Svaki put kada sam pokušala da ga zavedem, on me je odgurnuo. U početku je rekao da je umoran ili da nije raspoložen. Onda je počeo jasno da mi govori da prestanem sa zavodljivim ponašanjem i da se ponašam normalno. Bio je hladan. Sada se trudim da razumem šta mu značim. Savršeno je fin, još jedemo, spavamo i družimo se zajedno. Međutim, osećam se ka da smo postali stranci jedno drugome. Ja ga i dalje želim - priznala je očajna devojka.

unsplash.com

Zadovoljstvo postiže sama

Kako dalje objašnjava, nije se libila da se raspita i kod stručnjaka koja su to seksualna pomagala koja bi u njemu ponovo probudila strast.

- Pokušala sam sve da ga oraspoložim, od seksualnih igračaka do nestašnih spavaćica. Redovno hodam gola, ali on čak ni ne podiže pogled. Zabavu i zadovoljstvo postižem svojim vibratorom  Moj prijatelj živi u našoj blizini i znam da bi bio zainteresovan za seks utroje sa nama. Uvek sam bila pomalo zaljubljena u njega, razmišljam da li da ga pozovem na žurku i da mu predložim svoje želje. Možda bi nam nekoliko čašica alkohola svima dobrodošlo da se opustimo. Kako da razgovaram o tome sa svojim partnerom? Ne želim da ga uvredim ili osramotim i da me nakon toga ostavi. Ja sam puna ljubavi, požude i ne mogu da shvatim zbog čega on više ne oseća požudu prema meni. Ne osećam se voljeno ili cenjeno i ovo nije život koji želim da vodim - zaključila je ona. 

pexels.com

Probudite strast ili je vreme za kraj veze

Savetnica sa portala Dejli Star dala joj je savet koji bi trebalo da upamte i druge devojke koje su se našle u istoj ili sličnoj situaciji.

- Dovođenje druge žene u svoj krevet može izgledati kao odlična ideja, ali molim vas da zastanete i razmislite. Ne zovite nikoga i ne radite ništa brzopleto. Činjenica je da ti tvoj partner duguje istinu.  Ako više nije zainteresovan da bude intiman sa vama, onda mora da vam kaže zašto. Nemojte biti agresivni i ne postavljajte ultimatume, umesto toga pitajte ga gde se uklapate u njegov život. On mora da razume koliko patite. Dajte mu priliku da objasni, ali ne dozvolite da vas zavara. Ako ima psihičkih ili fizičkih problema, insistirajte na tome da posećuje svog lekara opšte prakse. Na kraju, međutim, ako jednostavno nije voljan da učini značajne promene, onda se plašim da je taj brak osuđen na propast - poručila je savetnica Džejn.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)